2777
2789
عنوان

لاغری با فیتنس یا اروبیک

1103 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من قبل عروسی ۵۸ بعد عروسی ۶۴ در حاملگی ۹۰و الان ۷۴هسم بدنم خیلی شل هسش میخوام لاغر کنم بچم یک سالشه سنم ۲۱هس و قدم ۱۶۰گدوما پیشنهاد میکنید برم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم پیلاتس برویاایروبیک.بعدکه وزنت اومدپایین بروبدنسازی

زيبايي انسان در چيست؟ روزي شاگردان نزد حکيم رفتند و پرسيدند: «استاد زيبايي انسان درچيست؟» حکيم 2 کاسه کنار شاگردان گذاشت وگفت: «به اين 2 کاسه نگاه کنيد اولي ازطلا درست شده است ودرونش سم است و دومي کاسه اي گليست و درونش آب گوارا است، شما کدام راميخوريد؟» شاگردان جواب دادند: «کاسه گلي را.» حکيم گفت: « آدمي هم همچون اين کاسه است. آنچه که آدمي را زيبا ميکند درونش واخلاقش است. بايد سيرتمان رازيباکنيم نه صورتمان را»

نه بدنسازی وقتی بایدبری که چربی بدنت اب شده باشه وچربی اضافه نداشته باشی.بنظرم همون پیلاتس بروولی جدی ورزش کن.مثل بعضی هابازنازنرو.جدی وخوب

زيبايي انسان در چيست؟ روزي شاگردان نزد حکيم رفتند و پرسيدند: «استاد زيبايي انسان درچيست؟» حکيم 2 کاسه کنار شاگردان گذاشت وگفت: «به اين 2 کاسه نگاه کنيد اولي ازطلا درست شده است ودرونش سم است و دومي کاسه اي گليست و درونش آب گوارا است، شما کدام راميخوريد؟» شاگردان جواب دادند: «کاسه گلي را.» حکيم گفت: « آدمي هم همچون اين کاسه است. آنچه که آدمي را زيبا ميکند درونش واخلاقش است. بايد سيرتمان رازيباکنيم نه صورتمان را»
نه بدنسازی وقتی بایدبری که چربی بدنت اب شده باشه وچربی اضافه نداشته باشی.بنظرم همون پیلاتس بروولی جد ...

اصلا اینطور نیستا...

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
خب پیلاتس هم عضله را سفت میکنه و فرم میده

اره هم هوازی کارمیکنن هم براعضله اس.همون پیلاتس بروکه هم لاغرمیشی وهم سفت میشه عضلت.ولی بعداینکه به وزن مطلوب رسیدی بروبدنسازی

اصلا اینطور نیستا...

چراعزیزم وقتی بدنت چربی داشته باشه که بدنسازی زیادفایده نداره تاثیرداره نمیگم تاثیری نداره ولی خب اتلاف وقت میشه بیشتر.هوازی کارکنی خیلی زودلاغرمیشی

چراعزیزم وقتی بدنت چربی داشته باشه که بدنسازی زیادفایده نداره تاثیرداره نمیگم تاثیری نداره ولی خب ات ...

من اما با کمک بدنسازی فقط میتونم پا و بازو و غیره رو فرم بدم...ربطی به چربی نداره شما با بدنسازی عضله هات رو پرورش میدی که خودش باعث کالری سوزی شدید میشه و چربی ها هم میسوزه.

اره هم هوازی کارمیکنن هم براعضله اس.همون پیلاتس بروکه هم لاغرمیشی وهم سفت میشه عضلت.ولی بعداینکه به ...

پیلاتس اصلا واسه عضله سازی نیستا بیشتر فرم دهی و حرکات اصلاحی هست واسه کسانی که کمر درد و زانو درد و این جیزا دارن

من اما با کمک بدنسازی فقط میتونم پا و بازو و غیره رو فرم بدم...ربطی به چربی نداره شما با بدنسازی عضل ...

خب وقتی بدنت چربی اضافه داشته باشه که چربی نمیادتبدیل شه به عضله.اول بایدجربیه بسوزه .که باحرکات بدنسازی هم چربی زیادنمیسوزه.پیلاتس موثرتره.چون بادمبل های یبک کارمیکنن وحرکات هوازی وشکم هرروزمیرن.واینکه گروهیه براافرادچاق موثرتره چون یخورده وقتی وزنت بالاست تنبلی میکنه آدم ورزش کنه