2777
2789
عنوان

هركي سوتي خنده دار داده بياد بگه

1040 بازدید | 91 پست

خانما كدومتون سوتي دادين كه خيلي ضايع بوده جلو دوست همسر خونواده 

مثلا من مادر شوهرم و برادر شوهرم تو سالن بودن سوتين خواهر شوهرم تو اتاقش كه تو سالنه بود منم فكر كردم نيست كسي گفتم كي خورده پوستشو انداخته زمين 

😂خلاصه وقتي ديدم دو نفر دارن ميخندن قشنگ ضايع شدم تا ٢ روز چشم تو چشم نشدم باشون

💠والَّذِي هُوَ يُطْعِمُنِي وَيَسْقِينِ * وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ💠

چه باحال

خورده پوستشو انداخته😂؛ یادم باشه استفاده کنم ازش

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه باحال خورده پوستشو انداخته😂؛ یادم باشه استفاده کنم ازش

اول مطمعن شو كسي نيست 😂🤣

همین الان خالم جلو یه عالمه مهمون برگشت بجای خیار گفت کیار😑

واكنشتون چي بود😀😄

مامانم روصه داشت به من گفت  چایی ببر تازه زندایی گرفته بودیم بردم جلوش هول شدم میخاستم بگم بفرماید گفتم بسم الله الرحمن الرحیم

به زور نمیتونی کسیو عاشق خودت کنی(آرش خطاب به رابی)
همین چهار روزپیش به ینفرزنگ زدم تاگفت الو،گفتم الوبله؟الوبله؟الوبله وکوفت   مگه اون زنگ زده که ...

😂منم چند باري ايفون زنگ خورده گفتم الو بجا كيه😁

مامانم روصه داشت به من گفت  چایی ببر تازه زندایی گرفته بودیم بردم جلوش هول شدم میخاستم بگم بفرم ...

😂😂😂😂😂

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان

خیلی سال پیش داشت اخبار ورزشی از قهرمانی تیم نابینایان میکفت یهو من برگشتم گفتم وای اینا کو...ن و قهرمان شدن!

پسردایی مامانم و زنش واسه اولین بار بعد ازدواج مهمونمون بودن و این پسرداییش خیلی هم پرو بود وای ک چقدر خجالت کشیدم.

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

تو راهرو دانشگاه بودم چشام ضعیفن عینک نمیزنم کلا همه چی تار میبینم دیدم یکی داره از جلو میاد و تیپشم شبیه دوستمه از دور هی دست تکون دادم و مسخره بازی در اوردم که نگو😐بعد دیدم اون نبود یکی دیگس ینی میخواستم زمین دهن باز کنه برم توش بعد که رد شد خیلی طبیعی بلند گفتم خیلی وقت بود ندیده بودمت

از اون به بعد همه دوستام دست تکون میدن برام 😐تا سوتی های بعد خدا یار و نگهدارتون😐