2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بوش دارم البته ۱۴ نفره

۸ نفره ی بوش رو ندیدم

فوق العاده است

اگه بری و مقایسه کنی متریال داخلش هم با بقیه فرق میکنه

استحکام سبدهای بوش رو هیچ ماشین دیگه ای نداره 

بین خودمان بماند، من کمی " دوستت دارم" زیر بالشم پنهان کرده ام ♥

من ۸ نفره الگانس دارم داخلش دو طبقس

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

من۲۴ نفر الجی دارم و خوب راضی ام ولی اسمگ ۱۳ نفر ام خیلی بهتر واقعا عالی البته قیمت اسمگ با این که ۱۳ نفر خیلی زیاد تر ولی عالی 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
مگه 24 نفره هم هست؟؟!

اره البته مال ۷سال پیش الجی ام😶شاید الان نباشه 😁مال جهازم ام 😂😂😂

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
تا جایی که من میدونم حداکثر ظرفیت ظرفشوییها 14 نفره است😊خوشبخت باشی خانوم..

مرسی نفس ولی این ۲۴ البته بوشم میدونم الان ۲۴ داره شاید چون مدل نسبتا قدیمی هست ۲۴ داره البته ۱۸ ام من میدونم دارن بعضی مدل ها💜❤