2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو كيش ميخواى كالسكه بخرى؟؟؟ 

اره بابا ميذارن ببرى تو هواپيما فقط رفتين بار هاتونو تحويل بدين بايد كالسكه رو ببنديد بعد دورش و همونجا تو فرودگاه ميدى برات سلفون پيچى ميكنن بعد همراه بقيه بارها تحويل ميدى ديگه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

يه چيزايى رو مردم با خودشون ميبرن تو هواپيما كه كالسكه پيشش هيچ😂

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

مگه کالسکه بچت از اینا نیست که تا میشه؟؟؟

والله من ندیدم اونجا اجاره بدن لوازم بجه هم اونجا همش مارکِ و گرون من میخواستم برا بچه هام اونجا یه سری وسیله بخرم .کرج برآورد کرده بودم با دو تومن میشد بخرمشون اونجا برام سه به بالا مینشست .چون جنسِ خوب اگر بخوای بخری اونجا برندهای معروف هست که گرونن

يه چيزايى رو مردم با خودشون ميبرن تو هواپيما كه كالسكه پيشش هيچ😂

اخه من اولین بار هست میریم حتی نمیدونم کاور لباس هامون رو چطوری باید ببریم .ایا میره قسمت بار یا کابین هواپیما میتونیم ببریم ؟

من خودم از خونه قشنگ سلفون پیچی کردم دیدن محکم پیچیدم قبول کردن

اره اينجورى هم ميشه

مگه کالسکه بچت از اینا نیست که تا میشه؟؟؟ والله من ندیدم اونجا اجاره بدن لوازم بجه هم اونجا همش مار ...

اخه منم اصلا تو شهرمون کالسکه استفاده نمیکنم .فقط برای اینجا که میخام برم میترسم بدون کالسکه خستم کنه

اخه من اولین بار هست میریم حتی نمیدونم کاور لباس هامون رو چطوری باید ببریم .ایا میره قسمت بار یا کاب ...

هم ميتونى بدى قسمت بار هم ميتونى ببرى با خودت تو هواپيما چون تو قسمت بار تضمينى نيست مچاله نشده برگرده بالاخره اونجا قسمت بار ديگه همونطورى همه بارها رو ميذارن توش و خلاص

البته اگه بخواي هم با خودت بيرى تو هواپيما هم يكم دست و پا گيرت ميشه موقع سوار يا پياده شدن 

نميتونى بذارى تو چمدونت؟

اره اينجورى هم ميشه

آخه فرودگاه خیلی برای این کار میگیره

موقع برگشت از دبی خرید کرده بودیم مجبور شدم ساک زیپ دار خریدم بعد تو هتل. یه خانومی بهم گفت اینو که فرودگاه این مدل قبول نمیکنه باید ببری سلفون پیچی بشه اون موقع 100 هزینه سلفون پیچی بود من 20 دادم یه سلفون بزرگ خریدم ووسیله هایی که فشرده میشد هم مشکلی پیدا نمیکرد تو اون ساک گذاشتم دادم همسرم تاجاییکه در توانش بود محکم با سلفون بستش فرودگاهم دید محکم بستیم قبولش کرد( البته این قیمتها که گفتم مال چند سال پیش بود الان را نمیدونم)