2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه بگو پول دانشجو خوردن داره بی وجدان حرومش باشه

بچه ی کوچیک داره خواهرم گفت بترس از خدا که اون پول حروم رو تو حلق اون بچه ی کوچیک میریزی.

میدونی چی جالبه! به خواهرم میگه من خونه و زندگیم خارجه همیشه از این پولا میریزم دور. 

اون دوتا ویس رو میبینی خواهرم براش فرستاد گفت من که حلال نمیکنم و هزار تا حرف دیگه. 

یه باره دیگه ام من برا یه بچه پولدار  پروژه دانشگاهی انجام دادم .بیرون میداد ۳۵۰ میشد ما سر ۱۰۰ قرار داد بستیم .چون کار اولم بود ریسکی بود . ۸۰ ریخت 😑😑کوفتش شه

بچه ی کوچیک داره خواهرم گفت بترس از خدا که اون پول حروم رو تو حلق اون بچه ی کوچیک میریزی. میدونی چی ...

چ زبون درازی😐واسه ۱۷تومن خودشو بی آبرو‌کرده احمق

همسرم دلیل من است. 💜🌱
چه پررو ،حالشو بگیراا ،احساس میکنه خیلی زرنگه،تو چقد ساده و خوش قلبی ما تو دانشگاه به کسی میگفتیم بر ...

قضیه مال دی ماهه.

یه بار تو راه پله تنها دیدمش میخواستم بحث رو بکشم وسط ولی بغض کردم.

به دوتا دیگه از بچه های کلاس هم گفته بود اونا بهش گفته بودن برو بابااااا