2777
2789

پدر بنده فوت شدن.من چن روزه جدا شدم از دوس پسرم.درواقع نشون بودم.بد نامردی درحقم کرد..همون روز اول جدایی رفتم سرمزار پدرم و سرمو گذاشتم رو سنگ قبرش و زاررر میزدم.دیشب بعد ۱۵ روز خواب دیدم.اون پسر اومده دم در خونمون چن تیکه وسایلمو بعد جدایی بده.من داشتم باهاش حرف میزدم ک یهو دیدم پدرم داره میاد دم در.تو دلم گفتم وای بابا خبر نداره من دوس پسردارم الان منو میکشه.پدرم ک اومد دم در .انگار از همه چیییی خبرداشت.اشک تو چشماش بود.بمن هیچی نگف.ب پسره گف تو با ابروی دخترم و خانوادم بازی کردی.اوردتش تو حیاطمون.با همون حالت ناراحت و گریه ای ک داشت.ی چوب بزرگ گرف از پشت خیلییی پسره رو زد.همه جمع بودن تو حیاطمون.حتی پدر پسره هم بود.اما هیجکی جلوی پدرم رو نمیگرف.منِ احمق گریه میکردم ک بابا نزنش.بابام فقط میزد.بیدارشدم

عزیزم قطعا پدرتون از ناراحتی شما ناراحت شده و بقول قدیمیا اگاه شده از این مشکل شما

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به خواب اعتمادنکن .وباورنداشته باش من خوابایی دیدم که اگه بگم همه شاخ درمیارن ولی هیچی هم نشد تهش

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         

عزیزم اول از همه اینکه مرده ها به جهان ما از خودمون اگاه ترن . برا شادی روح پدرت چیزی خیرات کن دعای خیر و نفرین مرده زود میگیره خوابتون انذار و ناراحتی پدرتون هست و در حق اون پسر. وای به حال اون پسر 

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
تعبیرش این پسررو از ذهنت بیار بیرون باباتم از پسرع ذهلش میره

😂..برامنکه تموم شد.اما شبا کابوس میبینم.با تپش قلب بیدار میشم.اصلا نمتونم تنها اتاق بخواب.حتما باس پیش مامانم باشم بخوابم😥😂

بابات خیلی ناراحت که این پسر این کارو باهات کرده و زدن تو خواب خیلی خوبه برو از پدرت سر مزار دلجوای ...

بابام ام زنده بود مخالف باهمچین چیزایی بود.من رفتم سرمزارش بااون حال زارم.نفرین کردم پسررو.😔امروزم پنجشنبه هس حتما میرم مرسی دوستم

عزیزم اول از همه اینکه مرده ها به جهان ا از خودمون اگاه ترن . برا شادی روح پدرت چیزی خیرات کن دعای خ ...

😢ب همه میگف این دختر خانومم هست.این نامزدمه.بدون هیچ عقدی.خانواده ها خبرداشتن.در حد نشون بودم.همه مارو دیدن..روم نمیشه بیرون میرم.😔خدا از ذهن همه پاک کنه

😢ب همه میگف این دختر خانومم هست.این نامزدمه.بدون هیچ عقدی.خانواده ها خبرداشتن.در حد نشون بودم.همه م ...

گلم اینقد خودتو ناراحت نکن مردم که دور از جون شما خر نیستن میدونن نامزد بودین تو نامزدی هم این حرفا زیاده . توکلت به خدا خدا جای حق نشسته

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋