2777
2789
عنوان

شیر ببلاک آی آر

114 بازدید | 9 پست

سلام مامانا من به دخترم شیر ببلاک آی آر میدم

چند روز پیش دو قوطی ازش خریدم بسته اول رو که باز کردم غلظت شیر مثله همیشه نبود خیلی غلیظتر بود و هر چقدر بهم میزدم باز دلمه دلمه شیر توش میموند تاریخ انقضا هم داشت

یک سوم قوطی رو استفاده کردم دیگه طاقتم طاق شد بسته بعدی رو باز کردم برا استفاده

غلظتش مثله همیشه بود در حالی که دو تا بسته هم تو یه ساعت و یه روز تولید شدن و تاریخ انقضاشونم یکی بود

نکنه بسته اولیه فاسد بوده؟؟

به همسرم گفتم ببره شیرو به داروخانه و این مشکل رو بگه اما قبول نکرد و گفت اونا تقصیری ندارن

حالا پولش به جهنم بچه من مسموم میشد کی باید جوابگو میشد؟

اگه این مشکل باز تکرار بشه چی😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به همسرم گفتم ببره شیرو به داروخانه و این مشکل رو بگه اما قبول نکرد و گفت اونا تقصیری ندارن حالا پو ...

فاسد نبوده شیرش هیلس چربه اونجور میشه منم سردش میکردم بدم بخوره اونجور میشد یا یرب میموندخیالت راحت 

نه اب جوش نبوده حل نشده خوب بعد یکم بمونه دیگه اونجور دلمه دلمه میشه  من دیگه بهش تدادم ببلاک ...

پس چرا بسته هایی که قبلا میخریدم این شکلی نبود اولین باره این مشکل برام پیش میاد و از طرفی هم مطمعنم که آبم اب جوش بود و اصول درست کردنشم رعایت میکنم و میزارم هفت دیقه بمونه همون طور که رو قوطیش نوشته

پس چرا بسته هایی که قبلا میخریدم این شکلی نبود اولین باره این مشکل برام پیش میاد و از طرفی هم مطمعنم ...

ننیدونم منم دوسه تا قوطی دادم دیدم اکثرا اینجوره وخیلی چربه دیگه ندادم بچم سینه نگرف 

این شیرو دکتر برا دخترم تجویز کرده و حالا حالاها باید بدم نمیشه عوضش کنم

سلام منم به دخترم ببلاک ای ار برای من این مشکل به وجود اومد اولین بار فکر کردم شیر ممکن خراب باشه غلظتش فرق داره ولی برای خراب بودن شیر نیست قوطی ها غلظتش شبیه هم نیست میخوای دلمه نشه خیلی تکون بده کامل حل بشه

این شیرو دکتر برا دخترم تجویز کرده و حالا حالاها باید بدم نمیشه عوضش کنم

بمن هم گفت ولی گفت اگه نساخت لبلاک کامفورت بده که شماره سنی نداره 

الان ببلاک دو میدم گفته اپتانیل پی دی اف بده بازم من ببلاک ۲ میدم هرچی به بچت بسازه بده شیر خشکن همشون