2777
2789
به نظرتون برای بچه ها بد نیست گوشت و لبنیات نخوردن اخه دلم نمی خاد عذاب وجدان بگیرم صبحانه ی کل خانو ...

چرا بچه رو با دست خودت دچار سو تغذیه میکنی به خاطر. اسیب ندیدن حیوانات  به بچه خودت اسیب میرسونی 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم واقعا عذابه برام اما انگار این دنیا اینجوریه دیگ, تو طبیعتم کلی حیوون غذایه بقیه حیوونا میشن, هم ...

در طبیعت اکوسیستم باعث میشه اون کشته شدن برای حیوانات مفید هم باشه چون نظم بهم می خوره اما ما ی سری گاو و گوسفند بیچاره رو نگه داری می کنیم تا عذابشون بدیم و از طبیعتشون دورشون کنیم 

حس میکنم اینطوری مثل این میمونه که حلال خدا را حرام کنیم🤔🤔🤔

حرام نمی کنیم ولی ترجیح میدیم نخوریم به قول پیامبر شکم هامون رو قبرستان حیوانات مرده نمی کنیم

چرا بچه رو با دست خودت دچار سو تغذیه میکنی به خاطر. اسیب ندیدن حیوانات  به بچه خودت اسیب میرسون ...

خب همه چیز تو این رژیم هست اهن پروتئین ویتامین همه چیز به جز چربی اشبا نشده بعدم گوشت باعث هزاران بیماری میشه مثل چاقی و چربی و ...

چرا ضرر داره مثلا عدس اهنش بیشتر از گوشته یا قرچ پروتئین تخم مرغ رو داره همه چیز جبران میشه بعد هم ن ...

هر غذایی جای خودش، قرار نیست من عدس بخورم ولی گوشت نخورم یا برعکس. درضمن خدا قربونش بشم خودش این حیوونا رو برا تامین غذای ما خلق کرده، مگه شما درس علوم ابتدایی رو پاس نکردی که چرخه اکوسیستمو توضیح میداد، هر موجودی غذای جونور دیگه ایه، اگر غیر این بود که توازن بهم میخورد. تازه خدا خودش تو قرآن برا حضرت ابراهیم گوسفند میفرسته که قربونی کنه وگرنه خودش از هممون مهربونتره نسبت به مخلوقاتش

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
به نظرتون برای بچه ها بد نیست گوشت و لبنیات نخوردن اخه دلم نمی خاد عذاب وجدان بگیرم صبحانه ی کل خانو ...

من خام گیاه خوارم

و خیلی خوبه به نظرم

اما اگه دل زده شدن بزار هرچی میخوان بخورن.....

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
حرام نمی کنیم ولی ترجیح میدیم نخوریم به قول پیامبر شکم هامون رو قبرستان حیوانات مرده نمی کنیم

بله قبرستان نکنیم یعنی هر روز هر روز گوشت نخوریم، نگفته که حذف کنیم. گوشت برا بدن لازمه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
خب همه چیز تو این رژیم هست اهن پروتئین ویتامین همه چیز به جز چربی اشبا نشده بعدم گوشت باعث هزاران بی ...

اگه زبانت خوبه اینجا روبخوان مجله ایرانی نیست بگی هدفمند. نوشته ریسک تغذیه وگان برای بچه ها زیاده 

https://www.independent.co.uk/life-style/food-and-drink/vegan-children-benefit-risk-expert-a7961906.html?amp 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
هر غذایی جای خودش، قرار نیست من عدس بخورم ولی گوشت نخورم یا برعکس. درضمن خدا قربونش بشم خودش این حیو ...

عزیزم بدن ما ب اش فرقی نمی کنه اهن مورد نیازش از کجا تئمین بشه چه عدس چه گوشت بعدم ما همه چیز خار محصوب می شیم چه گوشت چه گیاه ما در اکوسیستم مشکل ایجاد کردیم با پرورش بی رویه دام که میشه حلش کرد خدا دست ما رو باز گذاشته که چی بخوریم حیوان یا گیاه

اخه میگن گوشت و شیر ضرر هم دارن

عزیزم کتر درستی میکنی ولی محصولاتشونو استفاده کن

تخم مرغ شیر عسل مشکلی نداره مصرفشون

فقط گوشتشونو نخور

منم مث تو نمیتونم تحمل کنم یه موجود بمیره تا من سیر بشم

درسته اونا شعور ندارن ولی درد رو می فهمن 😔

سردار دوست داشتنی و محبوب.شهادت حق شما بود..شهادتان مبارک   
در طبیعت اکوسیستم باعث میشه اون کشته شدن برای حیوانات مفید هم باشه چون نظم بهم می خوره اما ما ی سری ...

بالاخره کشته شدن کشته شدنه دیگ حالا بخاطر نظم طبیعت یا انسان ولی ظلم بزرگی به حیووناس تغذیه ما قدیما هر کی تو خونه خودش با مرغو احشامش زندگی میکرد در حد نیازش ازشون استفاده میکرد نه مثه الان ک حیوون هیچ زندگی نداره مرغ بدبخت تو یه ذره جا فقط بابد  تخم بزاره اصلا طاقت دیدن مستنداشو ندارم😢😢😢