2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مواظبه سلامتیت باش اونایی ک خارج وگانن محصولاتشو تو کشورشون دارن من نمیدونم داریم یانه مثلا شیر وگان همبر گر وگان سوپر فودا  وگرنه نخوردن محصولات حیوانی خیلی اسیب میزنه به بدنت

به نظرتون برای بچه ها بد نیست گوشت و لبنیات نخوردن اخه دلم نمی خاد عذاب وجدان بگیرم صبحانه ی کل خانو ...

نه اصلن

منم یه مدت وجترین بودم ولی وگان نه

سردار دوست داشتنی و محبوب.شهادت حق شما بود..شهادتان مبارک   
عزیزم مواظبه سلامتیت باش اونایی ک خارج وگانن محصولاتشو تو کشورشون دارن من نمیدونم داریم یانه مثلا شی ...

اخه دلم نمیاد به خاطر خودم در حق حیوانات ظلم کنم صنعت شیر و لبنیات حتی از شکنجه گاه هم بدتره برای گاو مظلوم

به نظرتون برای بچه ها بد نیست گوشت و لبنیات نخوردن اخه دلم نمی خاد عذاب وجدان بگیرم صبحانه ی کل خانو ...

چرا، تازه برا خودتم ضرر داره چه برسه به بچه ها

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
اخه دلم نمیاد به خاطر خودم در حق حیوانات ظلم کنم صنعت شیر و لبنیات حتی از شکنجه گاه هم بدتره برای گا ...

منم واقعا عذابه برام اما انگار این دنیا اینجوریه دیگ, تو طبیعتم کلی حیوون غذایه بقیه حیوونا میشن, همیشه میگم کاش حیوونا درد حس نمیکردن😢

چرا، تازه برا خودتم ضرر داره چه برسه به بچه ها

چرا ضرر داره مثلا عدس اهنش بیشتر از گوشته یا قرچ پروتئین تخم مرغ رو داره همه چیز جبران میشه بعد هم نمی خام به خاطر بچه ی من یک حیوون کشته بشه