2777
2789
عنوان

یعنی همش الکی بود؟؟

194 بازدید | 18 پست

بچه ها امروز وقت تخمک گذاریم بود قبلش سونو رفتم و ویتامین خوردم و کلی کیت و..

بعد ک اقدام کردم حواسم نبود دو س ساعت بعدش ی لیوان شربت زعفران خوردم یعنی دیگه نطفه نمیگیره؟؟و اقدامم الکی بود؟؟

خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی ربطی نداره؟؟

همش چرته و پرته من ببار پریودم عقب افتاد یه بسته کامل زعفرون رو تو یه روز دم کردم خوردم پریودم نشدم چه برسه به اینکه مانع بسته شدن نطفه بشه

💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛
همش چرته و پرته من ببار پریودم عقب افتاد یه بسته کامل زعفرون رو تو یه روز دم کردم خوردم پریودم نشدم ...

واسم دعا کن عزیزم

خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
حتما عزیزم.برات صلوات فرستادم تو هم برا من دعا کن.این هفته اقدامم

انشاالله ک مامان میشی عزیزم ب حق همین ماه

اگه بچه میخوای فقط بیخیال باش

من شش سال تمام هر ماه هر ماه بی بی چک میگرفتم،

کلی دوا و دکتر رفتیم هیچی ب هیچی

آخر سر شوهرم گفت من بچه دار نمیشم نمیتونم،، میخوای باهام بمون و تحمل کن،میخوای برو ما هیچوقت بچه دار نمیشیم،،،اگه موندی شاید خدا رزقم داد ی روزی روزگاری کاشت میکنیم،وگرنه طبیعی باردار نمیشیم،دیگه دکتر هم نمیرم،

منم دیگه بیخیال شدم و از فکر بچه اومدم بیرو

ن

هر ماه هم طبق معمول ده دوازده روز عقب میندازنش ولی دیگه سمت بی بی چک نمی‌رفتم،چون باور کردم ک بچه دار نمیشیم و بیخیالش شده بودم

سه ماه بعد طبق معمول ده روز عقب انداختم ب زور ی بنده خدایی ک می‌گفت تو حامله ای من خواب دیدم،بعد چند روز اصرار رفتم بی بی چک گرفتم دیدم بعله😍