haniخانومی مدیر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 عنوان یعنی همش الکی بود؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 18 پست بچه ها امروز وقت تخمک گذاریم بود قبلش سونو رفتم و ویتامین خوردم و کلی کیت و..بعد ک اقدام کردم حواسم نبود دو س ساعت بعدش ی لیوان شربت زعفران خوردم یعنی دیگه نطفه نمیگیره؟؟و اقدامم الکی بود؟؟ خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری... 1398/06/21 | 01:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تینکربل۱۳۷۱ عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 1044 انشاالله ک مامان میشی عزیزم ب حق همین ماه فدات عزیزم. مامان شدم یه بار.با یه بار اقدام باردار شدم الان اقدامم برا دومی.ولی خیلی استرس دارم
haniخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 فدات عزیزم. مامان شدم یه بار.با یه بار اقدام باردار شدم الان اقدامم برا دومی.ولی خیلی استرس د ... الهی عزیزم استرس نداشته باشوقتی اولی رو سریع شدی اینم میشی غصه نخور خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
haniخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 اگه بچه میخوای فقط بیخیال باش من شش سال تمام هر ماه هر ماه بی بی چک میگرفتم، کلی دوا و دکتر رفت ... الهی عزیزدلماگر بتونم بیخیال باشم خیلی خوب میشهتو دعاهاتون منو فراموش نکنیدخداروشکر ک مامان شدی خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
مرپوژ عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 4146 الهی عزیزدلم اگر بتونم بیخیال باشم خیلی خوب میشه تو دعاهاتون منو فراموش نکنید خداروشکر ک م ... فداتآره پسرم ده ماهشه،،ایشالا نصیب شما😘