2777
2789
عنوان

اونایی ک بینیشونو عملیدن بیایید

127 بازدید | 15 پست

بچه ها من واس ۲۹مهر وقت عمل دارم.پری عام همیشه ۲۸هس.از چندم باید شرو کنم ب قرص خوردن ک نشم ماه دیگ؟دکتر بهتون گفته بود نباید پری باشید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من عمل کردم.قرص خوردم با دکترمم حرف زدم گف اگه خودت میخوای قرص بخور نخوای مشکلی نداره.ولی دوستم قرص نخورد بعد ریکاوری اوردنش تو بخش درجا پریود شد حالش انقد بد شد.با اون حالش هی میرفت دستشویی.به نظرم قرش بخور حتما

جالب است ثبت احوال همه چیز را در شناسنامه ام نوشته جز احوالم...
من عمل کردم.قرص خوردم با دکترمم حرف زدم گف اگه خودت میخوای قرص بخور نخوای مشکلی نداره.ولی دوستم قرص ...

واقعا؟؟منم منظورم همونه ک  با اون وضع هی باید رف دیسشویی.دکتر نگف قرص واس عمل بد نباشه؟

واقعا؟؟منم منظورم همونه ک  با اون وضع هی باید رف دیسشویی.دکتر نگف قرص واس عمل بد نباشه؟

شما تبریزی هستی انگار😬🤦🏻‍♀️نه عزیزم ضرر نداره من پرسیدم خودمم خوردم.من اگه همزمان با عملم پریود میشدم میمیردم!!

جالب است ثبت احوال همه چیز را در شناسنامه ام نوشته جز احوالم...
مشکلی پیش نیومد؟دکترت چیزی نگف

قبل اینکه برم اتاق به پرستارگفتم، گفت طبیعیه بخاطر استرس جلوانداختی. چون باید بدون لباس بری اتاق عمل،فقط لباس مخصوص بیمارستان رو بپوشی، گفتم من اینجوریم چیکارکنم پس؟ گفت موردی نداره شورت و نوار بزار بعد اون لباسه رو بپوش. اما به هوش اومدم هیچی نیومده بود. فکرکنم داروی بیهوشی رو بدنم تاثیرگزاشته بود قطش کرده بود

از سال ۹۸ نی نی سایت نیومده بودم😂