2777
2789

پسرم یک ساله و نیم پیش یه خواب بد دید طوری جیغ زد که تا الان تو عمرش اونجوری نزده بود نصف شب پرید رو تخت ما 

به حدی ترسیده بود من فک کردم واقعا کسی تو اتاقش بوده

بعد آرومش کردمو پیش خودم خوابوندم 

صبحش برام تعریف کرد که خواب بد دیده بود یه هیولا دنبالش کرد ما هرگز فیلم ترسناک برای بچه نذاشتیم ولی خوب شاید پیش اومده که تو کارتون باشه یادم نمیاد 

اینم بگم قبلش اصلن نمیترسید یعنی واسه خودش کلی حموم میکرد بعد میرفتم میشستمش

ولی از اون شب بیچارم کرده روز به روز داره بدتر میشه 

منم هی میگم بهتر میشه ولی بازم بدتر میشه

یه وقتایی بهتر میشدا ولی بازم دوباره همونجوری

که باهام تو دستشویی بیا تو حموم بیا تا اتاق بیا 

همه جا دیگه

ترو خدا کسی موقعیت مشابه داشته برام بگه چیکار کرده؟

دکتر برده یا نه

اگه برده چی شده

خب ببین من میدونم بچه ها قوه تخیل شون خوبه و گهگاهی بعضی کارتون ها هم میتونه واسشون ترسناک باشه 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.

دکتر فایده نداره شما سعی کن محیط خونه رو براش ارامش بخش کنی امکانش هست دیوارا اتاقش رو بدید یه نقاش حرفیه ای دریا بکشه و شما شب چراغ هایه کوچیک رو اون نصب کنید به عنوان فانوس هایه کوچیک و از شب تا صبح روشن بزاریدش من خودم امتحان کردم نتیجه گرفتم.سعی کنید تنها نزارید امکانش هست شبا پیش شما و پدرش بخوابه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر فایده نداره شما سعی کن محیط خونه رو براش ارامش بخش کنی امکانش هست دیوارا اتاقش رو بدید یه نقاش ...

اتفاقا سقفش پر از ستاره هست اتاقشو دوس داره

الان شیش ماه بود تو پذیرایی میخوابیدیم بخاطر همین ترسش ولی خوب نمیشه که

بنظر من اینکه بزارین بچه ۶ ساله پیش شما بخوابه درست نیست چون هم تو سن مناسب تنها خوابیدنه وممکنه عادت کنه باید یه جوری ریشه ترس رو از بین ببرید 

خیلی روشها هست که طولانی میشه اگه بگم از کتابهای روانشناسی یا مشاور کمک بگیرین

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
بنظر من اینکه بزارین بچه ۶ ساله پیش شما بخوابه درست نیست چون هم تو سن مناسب تنها خوابیدنه وممکنه عاد ...

اتفاقا انقد بچه خوبی بود در این مورد خیلی زود جدا کردیم از خودمون ولی اون خواب بهونه این اتفاقا شد

حالا میخوام بگردم دنبال یه دکتر خوب  ببرمش

ولی نمیدونم چرا حس میکنم دکتر تاثیر نداره😔

با هم تو اتاقش بخوابید 

خوابیدم امشبم خوابیدم بعد حدود ساعت ۵ ۶ صب میاد میپره وسطمون

اسیر میکنه آدمو

بخاطر اینکاراش رفتیمتو پذیرایی تشک پهن کردیم که وسط بخوابه ولی چون دیدم بهتر نشد اومدم دوباره تو اتاق

اتفاقا انقد بچه خوبی بود در این مورد خیلی زود جدا کردیم از خودمون ولی اون خواب بهونه این اتفاقا شد ...

حتما تاثیر داره هر مشکلی راه حلی داره نمیشه که مدام از ترسش فرار کنه و به شما پناه ببره که...

ببین اشنای ما بچه ۷ ساله داره براش چوب لباسی خرگوشی گرفتن خیلی نازه بچه هم اول خوشش میومد ولی الان میترسه میگه میترسم راه بره و منو ببینه اخرش هم چوب لباسی رو فروختن و بچه هم بعد چندهفته فراموش کرد 

کلا بچه ها تخیلاتشون خیلی قویه ما بزرگترا هم همینطور هستیم ذهن ما قدرت فوق العاده ای تو فریب دادنمون داره که نباید بهش اجازه بدیم ما رو کنترل کنه 

نظر من اینه حتما به روانشناس مراجعه کنید و به درمان امیدوار باشید

یه سر کتاب براش باز میکردید 

عزیزم باورت نمیشه با اینکه اصلن اعتقاد ندارم ولی اینکارم کردم

البته مادرشوهرم پیشنهاد داد ولی اونم تاثیر نداشت

یه خانومیم بود عطاری داشت خیلی باتجربه بود گفت پسرم خوابید بغل رونشو فشار داد گفت رگ ترستو گرفتم

پسرم یه دو روز حالت تلقین داشت فک کنم میگفت مامان شجاع شدم بعد کم کم برگشت رو روالش

عزیزم باورت نمیشه با اینکه اصلن اعتقاد ندارم ولی اینکارم کردم البته مادرشوهرم پیشنهاد داد ولی اونم ...

نمیدونم والا ولی سعی کنید سر کتاب که باز میکنید پیش کسی مطمعن باشید طرف معتبرع سر کتابی که براتون باز میکنه الکی نباشه 

حتما تاثیر داره هر مشکلی راه حلی داره نمیشه که مدام از ترسش فرار کنه و به شما پناه ببره که... ببین ...

عزیزم واقعا ممنون از راهنمایات حتما حتما میبرمش پیش دکتر 

من فقط تنها ترسم اینه که روی روانش تو بزرگسالی تاثیر بزاره

چه میدونم خیلی اتفاقا که میوفته میگن ریشه در کودکی داره

بازم ممنون

عزیزم واقعا ممنون از راهنمایات حتما حتما میبرمش پیش دکتر  من فقط تنها ترسم اینه که روی روانش ت ...

خواهش میکنم عزیزم

نمیدونم والا ولی سعی کنید سر کتاب که باز میکنید پیش کسی مطمعن باشید طرف معتبرع سر کتابی که براتون با ...

نمیدونم والا من زیاد اعتقاد ندارم

ولی میپرسم جای دیگه ببینم هست انجام بدن

واقعا درماندم کرده 

ممنون ازت❤