2777
2789
عنوان

خانومایه همه چی تموم هلپ می 😒😒

373 بازدید | 39 پست

خانوما من میخوام چندتا خانواده از اقوام شوهرم رو دعوت کنم .. پنج شیش خانواده هستن تقریبا دست بالا بگیریم شاید بشن ۲۲ نفر اولین باره دعوتشون میکنم حالا بحث اینه من نمیتونم برا این همه ادم غذا بپزم نه بلدم نه ظرف و ظروفشو دارم میگم مواد و بخرم پول بدم اشپز غذا رو بپزه بیارم واسه مهمونا زشت نیست ؟؟؟ولی از اون خانواده هایه محلی و حرف دربیارن منظورم اینه زیاد باکلاس نیستن درک کنن 😂😂😂 چه کار کنم فکر خوبیه یا نه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از یه طرف میترسم این همه هزینه کنم فردا برن حرف درارن بگن نتونسته چهارتا مهمون راه بندازه چی کار کنم ...

نگا عزیزم اینجور بگن خیلی بهتره تا اینکه غذای بد بزاری جلوشون و کم بیاری

خواستن همیشه توانستن نیست....                            گاهی داغیست ک تا ابد بر دل میماند...