2777
2789
عنوان

تجربه ى آزمون شهرى رانندگى

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 96 پست
توقف با دنده 2 و1 هست  اگه سرعتت خیلی اومد پایین برای اینکه خاموش نکنی برو 1  پارک دوبل ...

من دور دو فرمانو مسلط نیستم بازم دوبلم خوبه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

یعنی برای اینکه بخای توقف کنی باید کلاجو بگیری دنده رو از 3 به دو یا یک عوض کنی؟؟؟؟

برای توقف نیازی نیست دنده رو عوض کنی

باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای ما شد ۴صدوخورده ولی بخوام کپی و این چیزا و کتاب و اینا هم حساب کنم یه ۵۰۰ ولی کلاس جبرانی نرفت ...

والا منم نزديك هفتصد هزار شد!

دوستام ميگفتن قبل از تيرماه هزينه اش چهارصد و خورده اي بوده 

از اين ب بعد گرونتر شده.

كاش ميشد دست اتفاق را گرفت، تا نيفتد...!
من با یکی ازبچه های اموزشگاه هماهنگ کردیم۲ساعت من جای اون وای میستادم۲ساعت اون جای من

چه خوب من کسیو نمیشناختم اونجا

هفته دیگم ایین نامه دارم میگن سخت شده

من دور دو فرمانو مسلط نیستم بازم دوبلم خوبه

دقيق مثل من!

من پارك دوبلم خوبه يعني بلدم و مربيم هم ميگفت شاگرد كي بودي كه اينقدر استادي!!! دوبلم خوبه

ولي دور2فرمون رو ضعيفم:| 

هميشه اينطوريماااا ، چيزاي سخت رو بلدم و اسونا رو گيج ميزنم :/

كاش ميشد دست اتفاق را گرفت، تا نيفتد...!
چه خوب من کسیو نمیشناختم اونجا هفته دیگم ایین نامه دارم میگن سخت شده

عزیزم من پنج بار رد شدم_دفه آخر یک بارون شدید میومدنذر کردم قبول بشم یک جز قرآن بخونم به نیت شهدای مدافع حرم_یعنی خداخودش شاهده انگار افسره کور ولال شده بود وقتی گفت قبولی خودم تعجب کردم_انقدربداخلاق بود ازتو۷۰نفرمنو قبول کرد_شمام امتحان کن انشالله قبول بشی

دقيق مثل من! من پارك دوبلم خوبه يعني بلدم و مربيم هم ميگفت شاگرد كي بودي كه اينقدر استادي!!! دوبلم ...

نهه خخخخ از منکه زنیکه تعریفی نکرد اینقدرررر که میزد تو ذوقمم

خانومه گفت رد شدم بخاطرش

نمیدنم ولی هیچ راننده ای این کارو نمیکنه من یادمه مربی هم میگفت نباید دنده رو عوض کنی

باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘
عزیزم من پنج بار رد شدم_دفه آخر یک بارون شدید میومدنذر کردم قبول بشم یک جز قرآن بخونم به نیت شهدای م ...

اخییی قبولی مبارکه!!

راستی میشه بگید چه ایراداتی داشتید؟؟

پس بايد چيكار كني؟ تو جاده اي و زدي دنده3، افسر يهو بگه توقف كن چيكار ميكنى؟

آهسته ترمز میکنی بعد دنده رو خلاص میکنی