یعنی برای اینکه بخای توقف کنی باید کلاجو بگیری دنده رو از 3 به دو یا یک عوض کنی؟؟؟؟
برای توقف نیازی نیست دنده رو عوض کنی
باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه خوب من کسیو نمیشناختم اونجا هفته دیگم ایین نامه دارم میگن سخت شده
عزیزم من پنج بار رد شدم_دفه آخر یک بارون شدید میومدنذر کردم قبول بشم یک جز قرآن بخونم به نیت شهدای مدافع حرم_یعنی خداخودش شاهده انگار افسره کور ولال شده بود وقتی گفت قبولی خودم تعجب کردم_انقدربداخلاق بود ازتو۷۰نفرمنو قبول کرد_شمام امتحان کن انشالله قبول بشی
نمیدنم ولی هیچ راننده ای این کارو نمیکنه من یادمه مربی هم میگفت نباید دنده رو عوض کنی
باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘
پس بايد چيكار كني؟ تو جاده اي و زدي دنده3، افسر يهو بگه توقف كن چيكار ميكنى؟
آهسته ترمز میکنی بعد دنده رو خلاص میکنی