لعياخانم مدیر استارتر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 665 عنوان تجربه ى آزمون شهرى رانندگى 541 بازدید | 96 پست بچه ها لطفا تجربيات امتحانتون با افسر رو برام بذاريد.اگر رد شديد،چه خطاهائي داشتيد؟! كاش ميشد دست اتفاق را گرفت، تا نيفتد...! 1398/06/21 | 00:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_1998sama عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 744 من دفعه ی اول استرس داشتم تو سربالایی خاموش کردم دفعه ی دوم با دنده 3 رد شدم گفت توقف کن با همون 3توقف کردم دفعه ی سوم قبول شدم
ashdooooogh عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 3718 من وایسادم سرکوچه یادم رفت دنده رو از ۲ بکنم یک وراه بیفتم ردم کرد سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣
دخترکوردنازار عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 7884 سه بار رد شدم همشو پارک دوبل یه بار فاصله با جدول زیاد بود یه بار دیر فرمان و چرخاندم یه بارم یادم نیست هنوزم نگرفتمش کلا نامید شدم از گرفتنش خخخخ
لعياخانم مدیر استارتر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 665 هزینه ی گواهینامه چقدر شد عزیزم؟ نزيک ٧٠٠هزار. شيراز هستم كاش ميشد دست اتفاق را گرفت، تا نيفتد...!
لعياخانم مدیر استارتر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 665 سه بار رد شدم همشو پارک دوبل یه بار فاصله با جدول زیاد بود یه بار دیر فرمان و چرخاندم یه بارم یادم ن ... كرد كجا هستيد؟ كاش ميشد دست اتفاق را گرفت، تا نيفتد...!
لعياخانم مدیر استارتر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 665 من دفعه ی اول استرس داشتم تو سربالایی خاموش کردم دفعه ی دوم با دنده 3 رد شدم گفت توقف کن با ه ... وقتى دنده 3بوديد و افسر گفت توقف كن بايد يه دنده فقط كم كنيم(يعني بزنيم دنده دو)يا بايد بيايم دنده يك، بعد دنده خلاص ؟ كاش ميشد دست اتفاق را گرفت، تا نيفتد...!
_1998sama عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 744 وقتى دنده 3بوديد و افسر گفت توقف كن بايد يه دنده فقط كم كنيم(يعني بزنيم دنده دو) يا ب ... توقف با دنده 2 و1 هست اگه سرعتت خیلی اومد پایین برای اینکه خاموش نکنی برو 1 پارک دوبل خیلی مهمه روی اون تمرکز کنوقتی توقف میکنی بلافاصله خلاص کن راهنما تنظیم اینه و صندلی و کمربند هم یادت نره
لعياخانم مدیر استارتر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 665 توقف با دنده 2 و1 هست اگه سرعتت خیلی اومد پایین برای اینکه خاموش نکنی برو 1 پارک دوبل ... مرسى كه حوصله به خرج دادى و اينهمه تايپ كردي و توضيح دادين♥______________يه سوال ديگه هم دارمبالفرض من قصد توقف دارم بعد از اينكه دنده خلاص شد!بايستى دستى رو هم بكِشم؟يا فقط دنده خلاصي واجبه كاش ميشد دست اتفاق را گرفت، تا نيفتد...!
yad عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 444 مرسى كه حوصله به خرج دادى و اينهمه تايپ كردي و توضيح دادين♥ ______________ يه سوال ديگه هم د ... اگه دیدی ماشین میخاد حرکت کنه دستی روبکش درغیراین صورت برای پارک نیاز به کشیدن دستی نیست
لعياخانم مدیر استارتر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 665 به خاطراینکه اجازه نگرفتم وجای ممنوع پارک کردم ردم کرد يعنى اگر خواست حواسم پرت بشه و اغفالم كنه! خخخخبگم اجازه،اينجا ممنوعه؟حتما بايد بگم اقاي افسر ايني ك فرمودي ممنوعه؟ كاش ميشد دست اتفاق را گرفت، تا نيفتد...!
تنهااماباامید عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 11200 نزيک ٧٠٠هزار. شيراز هستم عزیزم هوای شیراز این روزا چطوره؟انشالله ما تو یکی دوهفته دیگه میخوایم بیایم شیراز اللّهم عجّل لولیک الفرج