2777
2789
عنوان

بیاید عکس های دهه ۶۰ و ۷۰😍😍😍😍نوستالژی بازی😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 103789 بازدید | 1416 پست
ی چیز بگم ابرو خودم میبرم ولی بخاطر نوستالژی بودن و استارتر محترم میگم... کوچیک ک بودم جلو تی وی ، ...

واقعا عالی بود 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

زندگی با عشق زیباست😍بعد ۴ سال به عشقم رسیدم😃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت هم کلاسور مد سده بود

همه دخترها موهاشون از جلو مینداختن بیرون

چونه مقنعه رو تنظیم میکردن

مانتوی گشاد با چند طبقه اپل(هر چی چهارشونه تر خوشتیپتر)

یه کلاسور هم میگرفتن دستشون

و دلبری میکردن

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

ما همیشه یخمک میخریدیم با خواهرم همیشه من قسمت بزرگ رو میبرد اون کوچیک رو😃😄بعضی وقتا از مال اونم میخوردم همیشه هم دوست داشتم قرمزشو بخرم

من خوش خط بودم ولی نمیدونم چ مرضی داشتم نقطه هارو بزرگ و تو خالی میذاشتم. خیلی بزرگگگ میذاشتم مثلن ...

😂😂😂😂