2777
2789
عنوان

بیاید عکس های دهه ۶۰ و ۷۰😍😍😍😍نوستالژی بازی😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 103777 بازدید | 1416 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه فکر‌میکردم با اون قسمت ابی پاک کن میشه خودکار رو پاک کرد

منم اونجوری فکرمیکردم مگه واسه خودکار نبود؟  

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

وای که چقدر دلم تنگه اون وقتا شد😭

استارتر  مرسی واس این تاپیکت

کلید برق را زد.لامپ روشن نشد.چند دفعه ی دیگر کلید را زد.آدم چه دیر میفهمد؛تکرار،چیزهای خراب را درست نمیکند...
من بهم بر نمیخوره چون میگم خب نمیتونن درک کنن یه نسل جدیدی اومده روی کار و الا نسل جوونو تشکیل داده ...

هشتادم مخصوصا اوایل هشتاد خیلی جوون تر از اواخر هفتاد نیس آ.ک ب بقیه میگین پیر.خوبه دهه 90نیستی شما😏

زندگی یه دروغ خیلی بزرگه باورش نکنیم....
این کارتون و یادتونه😍

مگه این رنگی بود 😢

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
سلام عزیزم  خودتو ناراحت نکن من خودم تو تاپیکای چند تا کم سن مثلا 14 سال رفتم واقعا بد برخورد ...

مرسی عزیزدلم ❤💫

شاید دلیل بد برخورد کردنا اینه ک بقیم باهاشون رفتار و درک خوبی ندارن ...!

البته شاید

مگه این رنگی بود 😢

اره رنگی بود ما تلویزیون رنگی داشتیم از اول یعنی از وقتی من یادم میاد ولی اکثرا سیاه و سفید بودن ما از اون گروندیک های قدیمی بزرگ داشتیم که قاب چوبی داشت