2777
2789
عنوان

شنوایی نوزاد

116 بازدید | 11 پست

سلام خانوما 

دختر من ۴۷ روزشه 

وقتی جغجغه رو تکون میدم با چشماش دنبالش میکنه ولی وقتی کنار گوشش تکون میدم سرشو بر نمیگردونه طرفش 

با اینکه به کوچیکترین صداهام واکنش نشون میده مثلا خودم حرف بزنم با دقت گوش میده یا اینکه حتی تو خواب صدای یه موتور بیاد فوری بیدار میشه ولی به صدای جغجغه و اینا کنار گوشش اهمیت نمیده اصلا طرفشون بر نمیگرده بنظرتون مشکلی داره؟؟شنوایی سنجی توی بیمارستانم گفت مشکلی نداره ولی دوماهگی باز برا چکاپ بیارش 

نه فعلا بلد نیست برگرده به سمت صدا نمیدونه از کجاست کم کم تشخیص میده

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ینی کی یاد میگیره برگرده سمت صدا؟؟

یاد میگیره کم کم انقد برا خودت دغدغه درست نکن تازه اول راهی وگرنه زود خسته میشی

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

گوش اندام شنوایی و تعادل

کلینیک گوش تهران، یکی از جامع ترین کلینیک های گوش کشور است. این کلینیک از متخصصان برجسته ای در زمینه جراحی گوش، حلق و بینی، شنوایی و تعادل بهره می برد.

خدمات کلینیک

۱. انجام آزمایشات تخصصی برای سرگیجه و عدم تعادل

۲. اقدامات درمانی برای توانبخشی سرگیجه

۳. آنالیز گوش میانی و داخلی

۴. درمان وزوز گوش

۵. تجویز و فیتینگ سمعک

۶. آزمایشات تشخیصی پایه و الکتروفیزولوژیک شنوایی

خدمات کلینیک گوش تهران هم برای اطفال است و هم بزرگسالان

برای اطلاعات بیشتر برای رزو نوبت از این مرکز تخصصی گوش می توانید با شماره های زیر تماس بگیرید.

02188202934

02188205806

آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، روبروی بیمارستان دی، ساختمان پزشکان دی (پلاک ۱۲)، طبقه ۹، کلینیک گوش تهران

آدرس اینستاگرام کلینیک: https://instagram.com/tehranearclinic?igshid=efk54g0xk3vy