2777
2789
من حبوباتو میذارم تو قوطی های در بسته و میذارم تو کابینت. تا حالا هیچکدوم خراب نشده بود. ولی الان دیدم تو قوطی ماش پر از حشرات ریزه. من مصرف ماشم بالاسن و اینارو هم خیلی وقت نیست ک خریدیم نمدونم چرا اینطوری شدن :-(((
من رو ظرفش دو قاشق نمک میریزن این دو ساله یه دبه نخود دارم هیچیش نشده بقیه حبوباتمم همینجور
خدایا شکرت برای همه چی خیلی دوست دارم خیلی.......یا حضرت عباس ممنون از لطفتون اقا،لطفا مراقب دختر نازم باش یا امام زمان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگن اگه حبوبات رو بعد خرید ٤٨ساعت بزاری فریزر هم تخم حشرات توش کشته میشه دیگه حشره نمیزنه،یکی از فامیلامم حبوباتو میشوره خشک میکنه میزاره فریزر ولی من با همون نمک تا الان چیزیش نشده با اینکه قبلا تو انباری هم بود مه فوق العاده هواش گرم و مرطوب بود
خدایا شکرت برای همه چی خیلی دوست دارم خیلی.......یا حضرت عباس ممنون از لطفتون اقا،لطفا مراقب دختر نازم باش یا امام زمان
من میریزم داخل ظروف شیشه ای در بسته میزارم تو کابینت.احتمالا ماش باز نخریدی؟من یبار مامانم واسم لوبیای باز خریده بود بعد از یه مدت دیدم تو خونم پر حشره شده که هیچ جوره از بین نمیرفتن و نمیمردن.چقدر تو نت سرچ کردم دیدم شبیه هیچ جک و جونوری نیستن.خلاصه یه روز در کابینتو باز کردم و دیدم تو لوبیاهای باز دارن میلولن.خیلی صحنه ی بدی بود.وای هنوزم یادم میاد گوشت تنم آب میشه
خداوندا کاری کن دانسته یا ندانسته چیزی را که میشکنم دل کسی نباشد...