2777
2789
محدودیت صفر

راستش من زياد با اين كتاب حال نكردم

به نظرم جو ويتالي تو استكتاب فقط از خودش تعريف كرد از زبون اون بنده خدا و فقط گفت ماشينم أينجوره و خونم اونجوره و ...

كلا باهاش حال نكردم ! خيلي خيلي جزئي و نامفهوم توضيح داده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک کانالی بهت معرفی میکنم برو اونجا فایلای اموزشی داره از اول شروع کن گوش کن دوره هم داره که پولیه که گرونم هست ولی همون اموزشای رایگان کانالش کافیه دوره اشم همونا رو میگه باور کن اگه به حرفش گوش کنی زندگیت متحول میشه من خودم دوره اش هم شرکت کردم ولی به نظرم همون فایلای رایگان کانالش اینقد خوبو تاثیر گذاره دیگه نیازی به دوره نیست

ماهی خانوممم  
راستش من زياد با اين كتاب حال نكردم به نظرم جو ويتالي تو استكتاب فقط از خودش تعريف كرد از زبون اون ...

راستش من دوره های جذبو سه ماهه شروع کردم و تازه پی دی اف کتابو دان کردم که بخونم.. هنوز نخوندمش😁 شبیه کتاب راز بود؟ 

یک کانالی بهت معرفی میکنم برو اونجا فایلای اموزشی داره از اول شروع کن گوش کن دوره هم داره که پولیه ک ...

ممنون بفرس

این جا را خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂
راستش من دوره های جذبو سه ماهه شروع کردم و تازه پی دی اف کتابو دان کردم که بخونم.. هنوز نخوندمش😁 شب ...

نه كمي متفاوته

من زياد خوشم نيومد ، اميدوارم شما لذت ببري ازش

البته هنوز به بقيه معرفيش ميكنم چون موضوع جالب توجهيه ولي نويسنده خوب بهش نپرداخته!

یه کتاب دربارش خوندم بهش علاقه مند شدم

دقیقا رفتم نمایشگاه بعد ی کتاب ب اسم بنویس تا اتفاق بوفتدو دیدم برش داشتم خوندم بعد اونم دیگه پیگیر شدم الانم توی ی گروهش هستم عالیه 

دقیقا رفتم نمایشگاه بعد ی کتاب ب اسم بنویس تا اتفاق بوفتدو دیدم برش داشتم خوندم بعد اونم دیگه پیگیر ...

منم کتاب سیزده علی میرصادقی رو خوندم همین مشاوره بود که فینال عصر جدید بود خیلی خوب بود حالا دنبال چندتا کتاب مشابه میگردم 

منم کتاب سیزده علی میرصادقی رو خوندم همین مشاوره بود که فینال عصر جدید بود خیلی خوب بود حالا دنبال چ ...

چهر اثر از فلورانس اسکاول شین

راز،قدرت،معجزه شکر گذاری از را ندا برن تعریفشان خیلی شنیدم خودم دان کردم اما وقت نکردم بخونمشون دانلود شم رایگان

چهر اثر از فلورانس اسکاول شین راز،قدرت،معجزه شکر گذاری از را ندا برن تعریفشان خیلی شنیدم خودم دان ک ...

راز رو مستندش رو دیدم کتابش رو نخوندم

ایشالله تو اولین فرصت شروع میکنم به خوندن  

راستش ارزوهای خیلی بزرگی دارم 

فکر نرسیدن بهشون اعصابم رو خورد میکنه فکر اینکه ۸۰ سالم و اونطور که میخوام نشده