2821
2789
عنوان

سفره حضرت رقیه (ع‌)

134 بازدید | 17 پست

سلام، روزتون بخیر دوستان،

یه سوال دارم

سفره حضرت رقیه رو میشه بجای اینکه سفره پهن کنیم، خوراکیهاشو به صورت بسته های یه نفره بیرون پخش کنیم؟ 

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)

منم لایک کنید دوست دارم بدونم

استارتر بیشتر توضیح میدی 

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سفره ب نظرم بهتره باشه خب

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
منم لایک کنید دوست دارم بدونم استارتر بیشتر توضیح میدی 

عزیزم راستش من خودمم دقیقا نمیدونم چجوریه،یه توصیحاتی روی نت هست، اونارو کپی میکنم الان

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)
عزیزم راستش من خودمم دقیقا نمیدونم چجوریه،یه توصیحاتی روی نت هست، اونارو کپی میکنم الان

مرسی

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

سلام تو خونت باشه خیلی بهتره   ولی  لازم نیست حتما خونت باشه   خوب تو یه مکانی مثل مسجد یا یه کوچه یا یه هییت بگیری برای  غذا کافیه  مثل نون پنیر سبزی که خیلیم خوشمزه هستش

چند وقته از سفره حضرت رقیه حاجت گرفتید؟

هنوز نگرفتم،میخوام نذر کنم، کلا 3باره سفره اش،

دوتا تا سفره میندازی، پنجشنبه یا دوشنبه، سومی رو نگه میداری وقتی حاجت گرفتی میندازی

من ک بسته بندی کردم دادم بیرون

منم شنیدم اینکارو میکنن ولی نمیدونم درسته یا نه

سفره ب نظرم بهتره باشه خب

اصلا شرایطش ندارم متاسفانه، خیلی مشکله واسم😔

سلام تو خونت باشه خیلی بهتره   ولی  لازم نیست حتما خونت باشه   خوب تو یه مکانی مثل مس ...

توی خونه خودم نمیتونم، مسجد و حسینیه هم کسی کمکی ندارم که انجام بدم، اونجام روم نمیشه راستش بپرسم ببینم کسی کمک میکنه یا نه

مرسی

https://setare.com/fa/news/6563/%D8%A2%D8%AF%D8%A7%D8%A8-%D8%B3%D9%81%D8%B1%D9%87-%D8%AD%D8%B6%D8%B1%D8%AA-%D8%B1%D9%82%DB%8C%D9%87-%D8%B3

🙏❤️

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز