2777
2789
عنوان

سوال در مورد قانون جذب!!😌😌جواب بدين لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 22 پست
اخه خيليا ميگن ما ختي اعتقادي نداشتيم ولي چيزي ديديم ك باور كرديم چشم زدنو! 🤔

چش زدن واقعیه  حدیث داریم از پیامبر ک میگه ۹۰ درصد از اینایی ک تو قبرستون دفنن از چشم خم مردن 

ولی چیری ک مهمه اینه ک تو ب خودت عی انرزی منفی ندی ک الان ک چشم میخورم چون اینو خریدم چش خوردم و...

بعضبا همینجورین سریع هر کاری بشه میگن مارو چش میکنن و اینقد انرژی منفی جذب میکنن ک یه بلایی سرشون میاد

میگن قانون جدب انقدر بی تربیته😑😂کلی فرکاتس نثبت بدی وسطش کج بری همون کج رو میگیره

بی تربیت که چه عرض کنم بی فرهنگ بی جنبه کلاش هم هست  

لطفا برام یه صلوات بفرستین تا تو دلیم یه دختر سالم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چش زدن واقعیه  حدیث داریم از پیامبر ک میگه ۹۰ درصد از اینایی ک تو برستون دفنن از چشم خم مردن&nb ...

دقيقا همين طوره👌👌نبايد ارتعاش بد در مورد چشم زدن بفرستيم.مرسي از توضيح خوبتون😍

در مورد سوال دومم ايده اي دارين؟

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
بی تربیت که چه عرض کنم بی فرهنگ بی جنبه کلاش هم هست    

😑😑اره هرجی خواستی بارش کن هرچی میکشم از خودشه

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
دقيقا همين طوره👌👌نبايد ارتعاش بد در مورد چشم زدن بفرستيم.مرسي از توضيح خوبتون😍 در مورد سوال دومم ...

منم شاغل نیستم 

ولی مثل تو ب جذب ثروت فک میکنم  

نباید برای کاینات راه حل در نظر بگیری خودش بهترین راهو میزاره جلو پای ادم 

من قط چیزایی ک دوس دارم داشته باشم در نظر میگیرم تخیلش میکنم تا جایی ک دیگه واقعا اونو واسه خودم میدونم 

دیگه خدا روزی رسونه میذسونه 

منم شاغل نیستم  ولی مثل تو ب جذب ثروت فک میکنم   نباید برای کاینات راه حل در نظر بگیری خ ...

مرسي مهربون😍

با ارزوي جذباي عالييي براي شما😌😌😊😊

ممنون از جوابتون

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته