2777
2789

بچه ها قانون جذب ميگه ما ارتعاش هرچي رو بفرستيم جذبش ميكنيم درسته؟خوب من مثلا ارتعاش پر پشتي مو ميفرسته!خوشحالم از موي بلند و پر پشتش بعد يكي مياد چشم ميزنه همش ميريزه كچل ميشه!!🤔🤔چشم زدن با قانون جذب جور در مياد؟🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

سوال بعديم اين ك من كسب درامدم،درامد پدرمه خودم شاغل نيستم!ما فقط براي خودمون ميتونيم جذب داشته باشيم اين قانون جذبه!من ك شاغل نيستم چطور ميتونم جذب ثروت بيشتر كنم مثلا؟🤔

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما نباید به چشم زدن اعتقاد داشته باشی قدم اولش باور قلبی هست

اخه خيليا ميگن ما ختي اعتقادي نداشتيم ولي چيزي ديديم ك باور كرديم چشم زدنو!

🤔

من باور قلبیم اینکه دختر باردارم ولی چرا پس پسر شد به نظرم قانون جذب هم فقط به مصلحت خدا ست

وسطش فرکانس منفی دادی😂😂

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
من ک ب هر چی باور داشتم رسیدم ن ب اونایی ک فکر میکردم و دوس داشتم داشته باشم  مهمتر از همه باو ...

❤️👌عالي

در مورد جواب چشم زدن هم درسته كاملا

من باور قلبیم اینکه دختر باردارم ولی چرا پس پسر شد به نظرم قانون جذب هم فقط به مصلحت خدا ست

سلامت باشي گوگولي❤️❤️شايد جذب نيني توسط همسرتون قدرتش بيشتر بوده😃دختر ميخواستن

سلامت باشي گوگولي❤️❤️شايد جذب نيني توسط همسرتون قدرتش بيشتر بوده😃دختر ميخواستن

اتفاقا شوهرمم دختر میخاست دوتا مشتاق و مطمعن 

لطفا برام یه صلوات بفرستین تا تو دلیم یه دختر سالم 
والا تهش اینو میگن ولی من ازته دل مطمعن بودم کلا همه چی قلابی شده

میگن قانون جدب انقدر بی تربیته😑😂کلی فرکاتس نثبت بدی وسطش کج بری همون کج رو میگیره

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...