2777
2789
عنوان

اگه روزي وارد بهشت شديد اولين كسي كه دوست داريد ببيني كيه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1288 بازدید | 150 پست
ب خدا حاضرم تموم بی عدالتی دنیارو هم به جون بخرم ولی تموم آدمای دنیا بدون کمو کاست برن بهشت  

من هیچ وقت حاضر نیستم ینی تو حاضری ببینی کسی که تمام زندگی یه نفرو تباه کرده یا مثلا ادم کشته یا خیلی ظلمای دیگه بره بهشت ؟پس حقی که از ادمای دیگه ضایع شده چی ؟فرق ادمای خوب و بد کجاست ؟

نظام قدیمم که میخوام تغییر نظام بدم و جدید رو کنکور بدم اگه کسی هست با هم درس بخونیم پیام بده بهم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این تاپیکو بخونین بچه ها تجربه کساییه که مردنو زنده شدن یه ارامشی بهت میده که ارزوی این تجربه رو میکنی😍

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2966111/سلام-ازهمه-دوستای-گلم-که-از-داغ-عزیزشون-دارن-رنج-می?page=1

تو دلت پریو میخواد تو دلت پریو میخواد پری تو رو نمیخواد پری تو رو نمیخواد😂😎😆بچه ها این پَریهههه پَریییی شما رو به شلغم قسم به اسم من نگین پِری نگین پریود😐😂😂😂
من هیچ وقت حاضر نیستم ینی تو حاضری ببینی کسی که تمام زندگی یه نفرو تباه کرده یا مثلا ادم کشته یا خیل ...

حالا باز ادمای نسبتا بد مثل ما یه چیزی

ولی اخه عدالته صدام و هیتلر و بعضیا تو همین کشور برن بهشت؟

تو دلت پریو میخواد تو دلت پریو میخواد پری تو رو نمیخواد پری تو رو نمیخواد😂😎😆بچه ها این پَریهههه پَریییی شما رو به شلغم قسم به اسم من نگین پِری نگین پریود😐😂😂😂
حالا باز ادمای نسبتا بد مثل ما یه چیزی ولی اخه عدالته صدام و هیتلر و بعضیا تو همین کشور برن بهشت؟

دقیقا اگه این طور باشه که دنیا پر ناامیدی و بی اعتقادی میشه روزی چند بار تو همین سایت میبینیم خانما میگن فلان کس بهمون ظلم کرده تاوان نداده غمگینیم ناراحتیم مگه میشه کسی دیگرانو تباه کنه و بعد بره بهشت پس چه خداییه .غیر از این باید مجازات باشه تا یه سری ادما روز به روز گستاخ تر و وحشی تر از قبل نشن 

نظام قدیمم که میخوام تغییر نظام بدم و جدید رو کنکور بدم اگه کسی هست با هم درس بخونیم پیام بده بهم .
دقیقا اگه این طور باشه که دنیا پر ناامیدی و بی اعتقادی میشه روزی چند بار تو همین سایت میبینیم خانما ...

اصلا فلسفه زندگیمون میره زیر سوال😑

ولی خب من شنیدم بیشتر انسانا بعد از پاک شدن میرن بهشت غیر از اون دیگه خیلی بدا

من هیچ کقت حاضر نیستم ینی تو حاضری ببینی کسی که تمام زندگی یه نفرو تباه کرده یا مثلا ادم کشته یا خیل ...

پس خدا دل بخشنده رو واسه چی گذاشته 

بخدااااااااااا نامردترین فرد زندگیم رو هم ک سلامتیمو ازم گرفت رو دعا نکردمولی چند روز پیش از شهرشون رد شدم دلم میخاست شهر رو بترکونم😂😂البته فقط همون لحظه بود شکر خدا اینطوری نموند حالو احوالم

پس خدا دل بخشنده رو واسه چی گذاشته  بخدااااااااااا نامردترین فرد زندگیم رو هم ک سلامتیمو ازم گ ...

خب لطفا حق خودت رو ببخش نه حق دیگرانو .من کلا بخشنده نیستم فکر میکنم خیلیا مثل منم هستن 

اصلا فلسفه زندگیمون میره زیر سوال😑 ولی خب من شنیدم بیشتر انسانا بعد از پاک شدن میرن بهشت غیر از او ...

اره حالا اصلا همه برن ولی حداقل بدهیشونو پرداخت کنن بعد برن 😁

اونایی که میگین جهنم وجود نداره و فقط بهشت هست پس تکلیف آدمایی که ده ها قتل یا هزاران قتل انجام دادن چی میشه؟عدالت خدا چطور برقرار میشه؟

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

هر طور مایلی 😊😊😊

عزیزم توقع داری صدام که داغ چقددد جوونو به دل خانوادشون گذاشته بیاد بهشت ؟ اینجووی عدالت زیر سوال نمیره؟ یا کسایی که خون مردمو الان تو شیشه کردن

هم این دنیا خوش باشن هم اون دنیا اگه اینجوری باشه که زندگی مفت نمیرزه