2777
2789
عنوان

اگه روزي وارد بهشت شديد اولين كسي كه دوست داريد ببيني كيه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1288 بازدید | 150 پست
پس خدا دل بخشنده رو واسه چی گذاشته  بخدااااااااااا نامردترین فرد زندگیم رو هم ک سلامتیمو ازم گ ...

انسان که باید اینطور باشه ولی عزیزم خدا به همون اندازه که رحمان و رحیمه به همون اندازه هم قهار و جبار هم هست از حق خودش شاید ولی از حق بنده اش نمیگذره،مگر با رضایت خودش...

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی ها یا از این ور بوم میوفتن یا از اون ور..... پس این همه لعن به قاتلان حسین میفرستیم برا چیه.....

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

من فكر ميكنم تا قبل از آخرت هر آدمي  جزاي كارشو ميده و در نهايت همه ميرن بهشت

منطورت این دنیاس؟

مثلا هیتلر تقاص کشتن میلیون ها انسانو تو این دنیا داد؟😐

تو دلت پریو میخواد تو دلت پریو میخواد پری تو رو نمیخواد پری تو رو نمیخواد😂😎😆بچه ها این پَریهههه پَریییی شما رو به شلغم قسم به اسم من نگین پِری نگین پریود😐😂😂😂
منطورت این دنیاس؟ مثلا هیتلر تقاص کشتن میلیون ها انسانو تو این دنیا داد؟😐

نه منظورش تا روز آخرت هست  دیگه 

یعنی از زمانی که میمیریم تا روز معاد توی عالم برزخ 

تقاص کارهامون رو پس میدیم و پاک میشیم  

ولی من میخوام بهشت باشم حالا اونجایی هر از گاهی بهت سر میزنم 😆😆😆😆😆😆

باشه پس هروقت ازت میوه خواستم بچین بیار توام آب جوش ذغال حیوون خونگی ماری عقربی رتیلی چیزی خواستی من در خدمتم😂😂😂

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

باشه پس هروقت ازت میوه خواستم بچین بیار توام آب جوش ذغال حیوون خونگی ماری عقربی رتیلی چیزی خواستی من ...

ایییییی نه قوربونت من فقط یه توکه پا میام خودتو ببینم هیچی نمیخوام

😷😷😷😷😷😷

.......

ایییییی نه قوربونت من فقط یه توکه پا میام خودتو ببینم هیچی نمیخوام 😷😷😷😷😷😷

باشه بابا سوسول خانوم

تازه اینجا کروکدیلو بزمجه هم هست زنجیر طلا انداختم گردنشون‌برام وسیله جا به جا میکنن😂😂😂😂😂

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

باشه بابا سوسول خانوم تازه اینجا کروکدیلو بزمجه هم هست زنجیر طلا انداختم گردنشون‌برام وسیله جا به ج ...

😐😐😐😐تحت اختیار درآوردی همه چی رو نه 

مسلطه مسلطی الان 😁😁😂😂😂

.......