2777
2789
عنوان

فشار خون نرمال درربارداری😢

26488 بازدید | 23 پست

سلام مامانا من الان از پیش دکتر غدد دادم بر میگردم

فردا میرم تو ۸ هفته

دکتره فشارمو گرفت گفت ۱۲ رو ۸ بالاست باید دستگاه بخری تو خونه فشارتو چک کنی 

دارم دق میکنم توروخدا بگید شماها فشارتون چند بود تو ماه دوم 

و باید چند باشه

خداروشکر که دارمت❤❤💙

من تو ۶ هفتگی ۹ بود الانو نمیدونم

وای بچه ها من گاهی اوقات لرز میکنم

و اینکه ضربان قلبم بالا میره

به نظرتون چرا اینجوری میشم؟

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش دکتر خودش میگه چیکار کنی.خواهر من از اواسط بارداری بالا رفت با کمک دارو تا آخر کنترل شد

الان دکتره گفته برو فشار سنج بخر توخونه فشار بگیر 

رفتم قیمت کردم اون مارکی ک گفته ۸۰۰هزار تومنه

اخه از کجابیارم

خداروشکر که دارمت❤❤💙
من فشار خون استرسی دارم تا دستگاهش رو میبینم فشارم میره رو ۱۳ ،۱۴ بعد اونقدر میگیرن تا واسم عادی میش ...

وای من همین مشکل رو دارم شما چیکار کردین؟مشکلی نداره،؟

یارب نظر تو برنگردد

اشکال نداره،منم اینجوری بودم،نمک رو کامل قطع کردم،پنیر بی نمک برنج بی نمک،فقطم مرغ و ماهی خوردم،خداروشکر تا۳۶هفته دووم اوردم،سعی کن رعایت کنی،من بخاطر فشارخون و پره اکلامپسی بچم وزن نگرفت بدنیااومد،البته من فشارم اخرا تا۱۵هم میرف