2777
2789

سلام خانوما مدل ها رو همراه با قیمت و سایز میزارم 

تونیک میکی موس ۲۱۰۰۰ تومن 

قواره✔ بلندی لباس ۷۴ سانت عرض لباس ۴۶ سانت

پارچه کشی

تونیک مینیون ۱۸۰۰۰ تومن 

قواره✔ بلندی لباس ۵۸ سانت

عرض لباس ۴۶ سانت

پارچه کشی هست و سایز بالاتر هم اندازه میشه

تاپ استین افتاده قواره بزرگ 5xl✔

جنس عالی 

قیمت ۲۰۰۰۰ تومن

میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی     ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )

پیراهن ساحلی پلیسه

با کیفیت✔

بلندی لباس ۱۳۰ سانت

سایز ۳۸ تا ۴۶✔

فقط دو رنگ مونده

قیمت ۴۵۰۰۰تومن

میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی     ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شومیز کرپ اسکاچی کراواتی گیپور دار😍

تنخور بسیار شیک✔

جنس پارچه و دوخت با کیفیت✔

بلندی لباس ۶۶ سانت

عرض لباس ۴۴ سانت

پارچه کشی✔

فقط دو رنگ زرشکی و بنفش مونده

قیمت ۲۹۰۰۰ تومن

خوب چه جوری باید خرید

عزیزم من تازه کانال ت ل گ ر ا م ساختم هنوز کسی عضو نیست ولی عکس لباسا رو گذاشتم میتونید از اون طریق پیام بدید و یه گروه واتساپ داریم که نمیدونم میشه لینک بزارم یا نه

ما شیراز هستیم اگه از شیراز هستید که با پیک ارسال میشه اگه هم از شهرهای دیگه باشید با پست

چه طوری بخریم

عزیزم من تازه کانال ت ل گ ر ا م ساختم هنوز کسی عضو نیست ولی عکس لباسا رو گذاشتم میتونید از اون طریق پیام بدید و یه گروه واتساپ داریم که نمیدونم میشه لینک بزارم یا نه

ما شیراز هستیم اگه از شیراز هستید که با پیک ارسال میشه اگه هم از شهرهای دیگه باشید با پست

پیراهن نخی حصیری گردنبندی

قواره✔

جنس پارچه و دوخت با کیفیت✔

سبک و خنک

قیمت ۳۶۰۰۰ تومن

پیراهن نخی حصیری گردنبندی قواره✔ جنس پارچه و دوخت با کیفیت✔ سبک و خنک قیمت ۳۶۰۰۰ تومن

عزیزم لینک کانال تلگرامت را بده

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"