2777
2789
عنوان

تک فرزند یا دو؟؟راهنمایی کنین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 25 پست
منم یدونه دارم،درسته عاشق پسرمم و میپرستمش اما دیگه از بچه و بچه داری متنفرم،ولی میترسم از روزایی که ...

دقیقا منم به این فکر میکنم میگم گناه داره تو آینده تنها میمونه

بزرگ میشن هر کی میره سر زندگی خودش، فقط و فقط اگر شرایطشو داری که زندگی خوبی هم از نظر مالی هم روحی ...

زیاد اعصابشو ندارم از لحاظ روحی یکم ضعیف هستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب نظر هر کس فرق داره....من نمیارم چون دوست دارم واس همین ی دونه همه کاری کنم و ارامشم واسم مهمه..حوصله بچه ندارم..از دید من کسی ک دوتا داره باید خونشم سه خواب باشه چون واقعا لازمه....بچه امکانات میخواد....همین الان شروع ی بارداری تا پایان ۹ ماهش حداقل ده تومن خرجش..من ترجیح میدم واس خودم خرج کنم..۳۰ سالمم هست...خواهر برادر جز ملزومات نیست ولی پووول چراا...در اینده دعا میکنم همسر خوبی داشته باشه ..خودم ی داداش دارم کلا هیییچ نقشی تو زندگیم نداره ..خداروشکر خواهر ندارم

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
خب نظر هر کس فرق داره....من نمیارم چون دوست دارم واس همین ی دونه همه کاری کنم و ارامشم واسم مهمه..حو ...

حرف شما درسته ولی خب بیمه هستیم تا حدودی همه چی مون رایگانه الانم خونمون ۲خوابه هستش تا اون ۲ سالش بشه عوض میکنم ۳ خوابه میخریم

حرف شما درسته ولی خب بیمه هستیم تا حدودی همه چی مون رایگانه الانم خونمون ۲خوابه هستش تا اون ۲ سالش ب ...

ما تامین اجتماعییم حتی تکمیلی هم میشه بشیم ولی نگرفتم  ... من کلا نظرم ب خصوصی  سمت دولتی  و حالا استفاده از بیمه اینا نمیرم....اینکه اینده حالا دوسال دیگه بشه خرید نه خرید رو من روش حساب نمیکنم...کلا اول چیزایی ک هست رو میبینم ک دارم یا نه بعد اقدام....پسرم ۳.۵ سالس اصلا دیگه بچه نمیحوام ولی همین الان خونم سه خوابس ..من کلا اما

و اگری نییستم

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

والا منم مثل شما ازروزی که پسرم‌اومد دنیا بیمه ش کردیم برا آینده ش،بیمه تحصیلی هستش شوهرمم کارمنده همه چی مون برا دکتر و بیمارستان خصوصی رایگان هستش از لحاظ مالی مشکل ندارم فقط موندم بین یه بچه و دوتا

من از وقتی مادرم فوت شد و دیدم اگه من و خواهرم همدیگرو نداشتیم دنیا چقدر تلخ تر میبود برای فرزند دوم اقدام کردم،درسته خودمون سختمون میشه ولی عوضش بچه هامون در آینده بی کس نیستن

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه