2777
2789
عنوان

با اضافه وزنت خدافظی کن😍

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 45 پست

پس بهتره اگه تصمیمی برای کم کردن وزن و لاغر شدن دارید، به عمل های جراحی گوناگون و روش های لاغری عجیب و غریب با قرص و دارو و کپسول و قارچ فکر نکنین و راه طبیب های ایرانی یعنی اصلاح مزاج رو امتحان کنین...

مهم ترین نقطه هستی خود تو هستی
پس بهتره اگه تصمیمی برای کم کردن وزن و لاغر شدن دارید، به عمل های جراحی گوناگون و روش های لاغری عجیب ...

دقیقا چی کار کنیم چون ادان از چیزایی ک گفتی من سر در نمیارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چاقی و اضافه وزن ی علت داره اونم پر خوریه 😐

موافقم😔

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

اگه تمایل برای لاغری دارید برای مشاوره مزاج شناسی و اصلاح مزاج رایگان تشریف بیارید خصوصی آیدیمو براتون ارسال کنم

تا آخر چالش کنارتون هستم قدم به قدم 

هرجا و هر زمان هم سوالی داشتید در خدمتم.

منم اين مشكل و دارم و همش تو رژيم و اينا 

ولي به روز كم ميخوردم يه روز روز زيياد 

خلاصه الان نزديك دو ماه كه دارم رو به اندازه خوردن و كم و رزيمي پشت هم عادت ميدم خودم و ولي اصلا كم نكردم 

ولي خداييش شكم پهلوم خيلي خوب شد 

كمرم خوش فرم و كمي شكم بخاطر دو تا زايمان م دارم ولي وزنم نميدنم كجاا مير 

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
اگه تمایل برای لاغری دارید برای مشاوره مزاج شناسی و اصلاح مزاج رایگان تشریف بیارید خصوصی آیدیمو برات ...

من بلغمم و دارم سعی میکنم اصلاح کنم تغذیمو و یه مدتم مصلح بلغم استفاده کردم که حالم بهتر شد

ممنونم از اطلاعاتت دوست عزیز😘❤

خب رایگانه زحمت بکش همینجا بگو لطفا

عزیزم نمیتونم دونه دونه اینجا مزاج شناسیتون کنم

بیاید

شمارمو میذارم واتساپ پیام بدید فقط واتساپ

۰۹۳۳۴۴۷۱۳۱۱

اسم و فامیلیتون رو بذارید و بنویسید نی نی سایت.

منم اين مشكل و دارم و همش تو رژيم و اينا  ولي به روز كم ميخوردم يه روز روز زيياد  خلاصه ...

بلغمی ها هرچقدر هم رژیم بگیرن باز با خوردن تری ها فورا چاق میشن، راه حل رژیم نیست، فقط اصلاح مزاج، یعنی بدنتون رو بلغم زدایی کنید

بیاید واتساپ تمام توضیحات رو اونجا میدم