بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که میخواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- میفرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربهای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
خیر . میگن بهتره ب حرمت امام حسین شاد و روشن نپوشید . ولی من ک ب این حرفا اعتقادی ندارم و قرمزم پوشیدم رفتم . البته فقط عاشورا و تاسوعا مشکی پوشیدم . چون ب نظرم همون دوروز قابل احترام هست ... باز باید ببینی عقاید خودت چیه . دلت خودت چی میگه . میگن اگر حرمت نگه دارید بهتره ...
خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتاطیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹 .
دیگه وقتی مهمونی هست...خنده هست...خوشی هست و...حالا لباس تیره معنی نداره...راحت باش عزیزم...اونی که تیره پوشیده واسه خودشه...مهم اینه که تو راه امام حسین باشی ظاهر مهم نیس
آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭