2777
2789

بله چرا که نه بالاخره دیر یا زود برام اتفاق می افته 

البته کاش فعلا نیافته😫

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

اره منم یه تاپیک دارم. بهش فکر میکنم و جدیدا بهم آرامش میده و باعث شده حواسم بیشتر به کار هام باشه. گرچه خیلی سخته خوب بودن خیلی

تجربه بعد مرگ ایرانی هارو بخون اون آقا که تصادف کرده تو جاده مشهد. و تجربه یه خارجی که چیزای بد رو دیده 

شماره من نیست ..دقت کنید نابغه ها..اعداد برعکس با یک صفر اول و آخر 😠

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله وابستگی به این دنیا ندارم همین الان بمیرم مهم نیست 😐

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊

اره مرگ حس قشنگیه اگه مرگ نبود زندگی خیلی تکراری میشد چرادروغ بگم من مرگ دوست میدارم

اغااااا منظورم از بنگ(بنگ بنگ تفنگه) اهل دلا اشتباه نگیرید😁 یاشایدم بگیرید🤭🍀🍀🍀🍀🍃🍃🍃

اگر همیشه به یاد مرگ‌بودیم،هیچوقت شاهد این همه ظلم و بی فرهنگی نبودیم و جامعه گلستان شده بود‌

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

نه فکر نمیکنم ولی هرکی میمیره شب اول قبرش میگم واااای امشب اون زیر چه خبره ....فرداش میگم خوش به حالت تو دیگه راحت شدی عذاب قبرت رو کشیدی ..دیشب چه شبی برات بوده ما خواب بودیم و نفهمیدیم ولی هرثانیش برای تو عمری بوده 

قبل ازدواجم فکرو خیالم فقط و فقط و فقط مرگ بود صبح پامیشدم تااااااا خودشب که بخوابم همش تو ذهنم بود که شاید الان بخوابم و فردا بیدار نشم همش فک میکردم دارم میمیرم ولی الان خیلی بهتر شدم اصلا دیگه بهش فکر نمیکنم 

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍
نه فکر نمیکنم ولی هرکی میمیره شب اول قبرش میگم واااای امشب اون زیر چه خبره ....فرداش میگم خوش به حال ...

نماز شب فشار  قبر کم میکنه خیلی ثواب داره وواسه قیامت شب اول قبر خوبه خداقبرمانندبهشت میکنه برات ونورانی نمیزاره عذاب بکشی.من که هرشب میخونم

اغااااا منظورم از بنگ(بنگ بنگ تفنگه) اهل دلا اشتباه نگیرید😁 یاشایدم بگیرید🤭🍀🍀🍀🍀🍃🍃🍃