2777
2789
عنوان

معجزه ی بچه دار شدن

206 بازدید | 3 پست

زنی که صاحب فرزند نمی شد پیش پیامبر زمانش میرود و میگوید از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.

پیامبر وقتی دعا میکند و وحی میرسد او را بدون فرزند خلق کردم.

زن میگویدخدا رحیم است و میرود.

سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که او فرزندی ندارد زن اینبار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.

سال سوم پیامبر وقت زن را با کودکی در آغوش میبیند.

با تعجب از خدا میپرسد :بارالها،چگونه کودکی دارد اوکه بدون فرزندخلق شده بود!!!؟

وحی میرسد:هر بار گفتم فرزندی نخواهدداشت ،او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت.

با دعا سرنوشت تغییر میکند...

از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...

🌻ميان آرزوي تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.

پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن.

🌻هيچ کودکي نگران وعده بعدي غذايش نيست

زيرا به مهرباني مادرش ايمان دارد.

ای کاش ايماني از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا...

💕رحمت خداممکن است کمی تاخیرداشته باشداماحتمی است.... 

از بچه دار شدنتون نترسید و خدایی نکرده از خدا قهر نکنید.  ما یه استاد داشتیم که میگفت از خدا بخواید. بگید باید بدید.  بگید من میخوام و پاتو محکم رو زمین بکوب و بگو میخوام.  خدا مثل مادر میمونه.  یه مادر یه وقتایی وقتی یکم سرش گرم جتی دیگه باشه و بعد ببینه بچه واسه خواسته ش پاشو داره میکوبه زمین همه کارش رو ول میکنه تا به خواسته ی بچه ش برسه.  خدا هم همینه واسه خواستتون پاتونو بکوبید زمین  و ازش بخواید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.