2777
2789

سلام عزیزان خسته نباشید بنده ی سوالی برام پیش اومده باتوجه به این ایام سوگوار خیلی از کاربرها جدیدا باب شده در هر تاپیکی دعوت میکنند کاربرها رو به گرفتن چله زیارت عاشورا و.... و ازشون هزینه دریافت میکنند از ۱۰۰تومن تا ۵۰۰ تومن و چه بسا خیلی ازاین افراد سودجو و کلاهبردار باشن و یک نمونش ک کاربری میگف پارسال ۵۰۰پرداخت کردم و بعد نی نی یار ها متوجه شدن شخص کلاهبرداره.ولی امسال چرا شما جلوگیری نمیکنید؟چرا تاپیکی دراین خصوص نمیزنید؟توهر تاپیکی میریم یکی داره دعوت میکنه.وخیلی ها سریع قبول میکنند یک نمونش پیامی ک الان کپی کردم رو براتون میذارم

بله از امروز تا اربعین.

چله آیت الله حق شناس یک مجموعه اعمال عبادی فردی است که شامل ۴۰روز  زیارت عاشورا و دعا ونمازهدیه و نماز زیارت ....پشت سرهم هست که منجر به حاجت روائی قطعی است و کلید حل مشکلات بخت گشائی ازدواج مشکلات خانوادگی روحی روانی شفاو...است این عمل قابل نیابت هست اگه نائب خواستین بنده در خدمتم بنده واعظ مجالس زنانه ام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@نی_نی_یار_3     @نی_نی_یار_2     @نی_نی_یار_1     @نی_نی_یار ...

سلام عزیزم ممنوعه مدام داریم قطع میکنیم دوباره عضو میشن میدونین چرا؟ چون راحت همه بهشون اعتماد میکنن پول میدن چرا نیان دوباره؟ چه کار راحت تری میتونن داشته باشن؟ حالا یک تاپیک جدا برای همین چله هم میزنم چون اصلا درست نیست وقتی مدیریت سایت دوست نداره و ممنوع هست این کارشون هم درست نیست اصلا الان کی دوباره داره برای ختم و چله تاپیک میزنه؟

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar