minao3 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 394 عنوان کسی بوده بعد از پاکسازی پوست جوش زده باشه؟ 3648 بازدید | 6 پست بعد از شمع انداختن جوش زدم پوستم به این چیزا حساسیت داره امکان داره بعد از پاکسازیم جوش بزنم؟کسی اگه تجربه ایی ازپاکسازی داره بگه +چقد دوستم داری؟ -اندازه گریه گنجشک شاید کم بنظر بیاد اما وقتی یه گنجشک گریه کنه میمیره 1398/06/20 | 10:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
melikairani عضویت: 1396/03/02 تعداد پست: 2534 من بعد وکس و بند و تیغ و همه چی جوش میزنم هر شوینده ایو نمیتونم استفاده و همین طور هر کرمی رو کلا فوق العاده حساسه پوستم ولی بعد پاکسازی همچین مشکلی نداشتم یعنی تا حالا اونجا هایی که انجام دادم اصلا اینا ربطی به هم نداشته و کلا دوتا دنیای مختلف هستن
پنکه_سقفی عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 3070 ارع من . واسه عقدم صورتم پر از جوشای گنده بود . اصلا جوش نداشتم و حساسیت داشتم به مواد . شیش ماه طول کشید تا بره کامل
minao3 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 394 ارع من . واسه عقدم صورتم پر از جوشای گنده بود . اصلا جوش نداشتم و حساسیت داشتم به مواد . شیش ماه طول ... یعنی پاکسازی انجام دادین و جوش زدین؟ +چقد دوستم داری؟ -اندازه گریه گنجشک شاید کم بنظر بیاد اما وقتی یه گنجشک گریه کنه میمیره
mamzimamzi عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 680 من نه ولی خودشون میگن حداقل دو ماه قبل مراسم بیاین چون ممکنه جوش بزنین البته مال من بیشتر ابرسانیو اینا بود