2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلل ناراحت نباش من شنیدم میگن بالای ۳ هم مشکلی نداره من بدبخت که دارم‌عصری میرم ان تی از استرس باور کن همه چیم غیر نرمال میشه توروخدا یکی دلداری بده منو دارم‌میمیرم 😔 

اصلل ناراحت نباش من شنیدم میگن بالای ۳ هم مشکلی نداره من بدبخت که دارم‌عصری میرم ان تی از استرس باور ...

منم عصر ساعت ۵ ان تی دارم ‌.بیا ب هم دلدادی بدیم ..استرس چرا میریم میبینیمش 😍😍😍دلم براش تنگ شده صدا تالاپ تولوپ قلبش 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
منم عصر ساعت ۵ ان تی دارم ‌.بیا ب هم دلدادی بدیم ..استرس چرا میریم میبینیمش 😍😍😍دلم براش تنگ شده ص ...

چکار کنم ی بار سقط داشتم با اشتیاق رفتم واسه صدای قلبش که دکتر سونو خیر ندیده حتی درست حسابی بهم‌نگفت صافو با پرویی گفت خانم بلند شو بچت تو شکمت مرده برو سقط کن رشد نکرده 

اصلل ناراحت نباش من شنیدم میگن بالای ۳ هم مشکلی نداره من بدبخت که دارم‌عصری میرم ان تی از استرس باور ...

منم امروز میرم غذبال دوم گفتن اگه مشکل باشه اینجا معلوم میشه خیلی نگرانم

منم عصر ساعت ۵ ان تی دارم ‌.بیا ب هم دلدادی بدیم ..استرس چرا میریم میبینیمش 😍😍😍دلم براش تنگ شده ص ...

دلم‌میخوا ببینمش اما میترسم دلم‌میخواد نرم هیچ سونوگرافی و ازمایشی تااااااااا زمانی ک بدنیا میاد بغلش کنم 

دلم‌میخوا ببینمش اما میترسم دلم‌میخواد نرم هیچ سونوگرافی و ازمایشی تااااااااا زمانی ک بدنیا میاد بغل ...

عزیزم انشالله همه چی خوبه نگران نباش ❤❤❤❤

منم امروز میرم غذبال دوم گفتن اگه مشکل باشه اینجا معلوم میشه خیلی نگرانم

هیچی نیست نگران نباش انشالله منم برم مثل تو بگن دوقلوء 😂😁 با بشکن برگردم خونه بگم خدا یکی گرفت دوتا داد بخدا وسط خیابون میرقصم بگن دوقلوء 😁

بچه ها منم یک مهر ان تی دارم ولی خیلییییییییی نگرانم یکم که حالم فرق میکنه همش میترسم چیزیش شده باشه از دیشب کلی گریه کردم شوهرمم سونو نمیبره میگه بسپارش بخدا انقدر خودتو عذاب نده 😭😭😭😭😭😭

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻