2777
2789
دلم‌میخوا ببینمش اما میترسم دلم‌میخواد نرم هیچ سونوگرافی و ازمایشی تااااااااا زمانی ک بدنیا میاد بغل ...

نگران نباش حالش خوبه 😍😍😍ساعت چند میری

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها منم یک مهر ان تی دارم ولی خیلییییییییی نگرانم یکم که حالم فرق میکنه همش میترسم چیزیش شده باشه ...

ای وای ،چرا فکر بد میکنی؟! مادر باردار هر روز حالش عوض میشه، سوره صافات برای سلامتی جنینه، مرتب بخون

بچه ها منم یک مهر ان تی دارم ولی خیلییییییییی نگرانم یکم که حالم فرق میکنه همش میترسم چیزیش شده باشه ...

اگر چیزی میشد ک میفهمیدی خونریزی میکردی لکه بینی داشتیو...نگران نباش هیچی نی سونو زیادی واسه بچه هم خوب نیست بخدا

ای وای ،چرا فکر بد میکنی؟! مادر باردار هر روز حالش عوض میشه، سوره صافات برای سلامتی جنینه، مرتب بخون

😭😭😭😭😭امروزم تهوع ام خیلی هم بود هر روز بالا میاوردم امروز فقط حس تهوع دارم خدایا خودت رحم کن😭😭😭😭

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
اگر چیزی میشد ک میفهمیدی خونریزی میکردی لکه بینی داشتیو...نگران نباش هیچی نی سونو زیادی واسه بچه هم ...

نمیدونم حالم بدهههههههه چند روز پیش ی لک دیدم الانم سمت چپ دلم درد میکنه

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻