2777
2789
عنوان

عشق سابق

1424 بازدید | 25 پست

دو روز پیش تو هیئت دیدمش نمیدونم وسط اون جمعیت و اونهمه ادم چطوری یه لحظه سرشوبرگردوند طرف منو چشم تو چشم شدیم یکساله ازدواج کردم و خیلی سعی کردم هیچوقت بش فکر نکنم ولی دوباره زخم خاطراتم سرباز کردن دیروز از ته دل نفرینش کردم دلیل اشک ریختنای زندگیم کم س. شدن چشمام و افسردگیام اونه خدا لعنتش کنه

من لاغر میشوم.. میتوانم ... میتوانم...میتوانم .... وزن اولیه101 کیلو  من باید بشم 65 کیلو... من لاغرم از امروز که 27 فروردین 1402 هست قسم میخورم که بزودی به وزن ایده الم میرسم و به خودم و اراده ام افتخار میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن ارزشش رو نداره.ایشالا خوشبخت باشی.

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞

ایشالا خوشبخت بشی ولش کن.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه

که یادت نیاد تولد من چند پاییزه

هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته

چیزی که امروز باورش واسه هردومون سخته

یه روزی میاد سالی یه بارم یاد هم نیاییم

از گذشتمون جز فراموشی هیچ چیز نخواهیم

از تو فکر ما خاطراتمون میتونه ردشه

بدون اینکه حتی یه لحظه حالمون بد شه

فکر نکردن به خاطراتمونو بلد میشیم

میبینیم همو از کنار هم ساده رد میشیم

انگار نه انگار به من میگفتی بی تو نابودم

انگار نه انگار یه روزگاری عاشقت بودم

میبینیم همو اونم یه جا که غرق احساسیم با هرکی باشیم نباید بگیم همو میشناسیم

بری اینکه حتی یه لحظه سمت هم نیاییم

میری و میرم بی خداحافظی بدون سلام

اوایل جداییمون این شعرو واسش فرستاده بودم بعد یکسال و نیم تولدم جواب داده بود من هنوز رمز گوشیم تاریخ تولد توئه چطوری فراموشت کنم

من لاغر میشوم.. میتوانم ... میتوانم...میتوانم .... وزن اولیه101 کیلو  من باید بشم 65 کیلو... من لاغرم از امروز که 27 فروردین 1402 هست قسم میخورم که بزودی به وزن ایده الم میرسم و به خودم و اراده ام افتخار میکنم
چرا عزیزم ؟ جرا اصلا جدا شدین؟

داستانش خیلی مفصله عزیزم اگه بخوام بگم خیلی طول میکشه

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه که یادت نیاد تولد من چند پاییزه هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خو ...

عشق در کرده . اگه در کرده په چرا شما شوهرت یکی دیگست ؟؟ فیلم ترکیه باز؟؟

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی
ببخشیش خودت آروم میشی فراموش نمیشه کرد ولی سعی کن بهش فکر نکنی 

نمیبخشمش اصلا نمیبخشمش خیلی نفرینش میکنم یه روزی نمیتونستم ببینم یه سردرد کوچولو میشه ولی الان اونقدر ازش متنفرم که دلم میخواد فقط خبر بدبختیای خودشو و خانوادشو بفهمم فقط دوست دارم مادرش مثل مادر من زجر بکشه و آب شدن بچشو جلو چشماش ببینه