2777
2789
عنوان

تاثیر خرما و خواندن مداوم سوره محمد بر جنین ...

| مشاهده متن کامل بحث + 47115 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خرما  با  ارده رو امتحان  کن   یه  چیز محشر  میشه  & ...

اره تو ایستگاه صلواتی خوردم لعنتی فوق العادسسسس

السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ....

من سوره یس و والعصر هرروز میخونم خرمام روزی ۱۰تارو میخورم ولی راستش راجب سوره محمد نمیدونستم حتما ازفردا میخونم هرروز❤❤❤

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
من سوره یس و والعصر هرروز میخونم خرمام روزی ۱۰تارو میخورم ولی راستش راجب سوره محمد نمیدونستم حتما از ...

جاااان دل...

ان‌شالله عزیزم خیلی خوشحالم که به کار اومد تجربم‌

ان‌شالله سالم و صالحش نصیبتون بشه و البته صبور و اروم.

منتظرا رو هم دعا کن عزیزم

السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ....
جاااان دل... ان‌شالله عزیزم خیلی خوشحالم که به کار اومد تجربم‌ ان‌شالله سالم و صالحش نصیبتون بشه و ...

فدااات .انشالله خدا ب حق این شبها به حق علی اصغر ۶ماهه خدا دامن همه منتظرا سبزکنه دلشونو شاد کنه با بچه های سالم وصالح.شمام دعا کن نی نی های من سالم بدنیا بیان و به موقع❤

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
فدااات .انشالله خدا ب حق این شبها به حق علی اصغر ۶ماهه خدا دامن همه منتظرا سبزکنه دلشونو شاد کنه با ...

ان‌شالله..... الهی آمییین

چشم حتما ان‌شالله صالح و سالم بدنیا میان خیالت راحت

من اینقدر رطب و خرما خوردم بچمم خنگ بیشتر ژنتیک😁

مامان منم سر من خرما میخورده انقدر که کل صورتش جوش بوده من عجول و بی اعصابم خودشم میگه همش گریه میکردی ! مشکل روده داشتم الانم دارم 

متاهل هستم