2777
2789
عنوان

خانما عصر یه مایع ظرفشویی خریدم خیلی خوبه بیاین نشونتون بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4125 بازدید | 57 پست
پریل طلایی دست منو داغون کرد

اون رو نمیدونم چون همیشه دستکش میندازم عادت کردم کلا ولی ظرف ها رو خوب تمیز میکنه

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اون تاپیک قبلیتون من بودم ک گفتین امروز رفتین فروشگا،خرید

پس بچا قضاوت نکنین.تبلیغ چیه

حالا تبلیغم بکنه،مگه گناهه!!! مجبورتون نکرده ک حتما بخرین

بیاین مهمه                                                                        اون لحظه ک داری جارو نپتون میکشی،یهو وارونه میشه و همه محتویاتش میریزه رو فرش 😢 اون لحظه هزاران بار تقدیم تو باد 😁
دستكش خواهرم، از دستكش استفاده كن، اگه سختته صحت بخر با عصاره چوبك، من ديدم فكر كردم مايع دست شوييه، ...

آهان پریل سفید که برای پوست حساسه.اون خوبه

طلایی بده

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
خاکستر...فققققط خاکستر...

اره منم تعریفشو خیلی شنیدم

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
بچه ها بیاین مواد شوینده رو ایرانی بخریم!من جدیدا از محصولات فیروز خیلی راضیم

فیروز مگه مایع ظرفشویی داره؟

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
هم مواد مضر نداره هم اگر يه موقع مجبور بشي ظرفي رو با دست بشوري دست و داغون نميكنه هم قدرت پاك كنندگ ...

اگه گیرم اومد امتحان میکنم.دستای من داغونن داغون

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
بچه ها بیاین مواد شوینده رو ایرانی بخریم!من جدیدا از محصولات فیروز خیلی راضیم

یعنی عین همین شامپو فیروز ؟ منم شامپوهاشو چندنوع گرفتم 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
تو اون تاپیک قبلیتون من بودم ک گفتین امروز رفتین فروشگا،خرید پس بچا قضاوت نکنین.تبلیغ چیه حالا تبل ...

والا بلا به جون بچه هام تبلیغ نیست.من همیشه از چیزی خوشم بیاد پیشنهاد میدم به بقیه

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo