2777
2789
عنوان

خانما عصر یه مایع ظرفشویی خریدم خیلی خوبه بیاین نشونتون بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4125 بازدید | 57 پست
اسمشوزیاد شنیدم واقعا خوبه؟عمم همش تعریف میکنه

عالیه...ما از وقتی خاکستر خریدیم دیگه سمت مایع دیگه نرفتیم...خیلی خوب کف میکنه...بوش عالیه و دست رو هم نرم میکنه...دست مامان من حساسه...ولی با خاکستر هیچ مشکلی نداشت...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستكش چرا دستت نمي كني؟🤔 حيف دستات نيست؟

کلا به مایع دستشویی وشامپو بدن وهمه چی واکنش میدم حتی به دستکش

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
بمیرم براخودمون بحثامون و خریدامون حول و حوش شویندس

حالا هزار ویک حرف میزنیم یه بارم شوینده باشه عیب نداره😉

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
والا بلا به جون بچه هام تبلیغ نیست.من همیشه از چیزی خوشم بیاد پیشنهاد میدم به بقیه

میدونم عزیزم

من شمارو تو تاپیکا زیاد میبینم،حرف الکی یا اشتباه ازتون نشنیدم.همیشه منطقی و مودب هستید ❤

بیاین مهمه                                                                        اون لحظه ک داری جارو نپتون میکشی،یهو وارونه میشه و همه محتویاتش میریزه رو فرش 😢 اون لحظه هزاران بار تقدیم تو باد 😁
میدونم عزیزم من شمارو تو تاپیکا زیاد میبینم،حرف الکی یا اشتباه ازتون نشنیدم.همیشه منطقی و مودب هستی ...

مرسی عزیز دلم ،شما لطف دارین😍😍😍

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo
مرسی عزیز دلم ،شما لطف دارین😍😍😍

قربونت ❤

خدا حفظتون کنه و در کنار خونواده خوش باشین همیشه

بیاین مهمه                                                                        اون لحظه ک داری جارو نپتون میکشی،یهو وارونه میشه و همه محتویاتش میریزه رو فرش 😢 اون لحظه هزاران بار تقدیم تو باد 😁
احتمالا تبلیغه ولی همیشه میگن مایع ایی که کف کنه دلیل بر خوب بودنش نیست

تاپیکای قبلم رو یه سر بزن تاحالا چیزی تبلیغ نکردم.تاپیک آخرمم ببین که عصری فروشگاه بودم.والا ظرفهامم خوب شست فقط کف نبود ،من چیزی خوشم بیاد پیشنهاد میکنم به دوستام.حالا شما دوس ندارین نخرین دوست عزیز.

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo