2777
2789
کاپوت مارک معتبره؟؟ والا همه چیو تحریم کردن روش استفاده اش چیه

بله کاپوت خوبه

بالاتر توضیح دادم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه پشیمونی دوتا پسر پشت هم اوردم ۲۴سالمه نمیخام واقعا

2 تا برای بستن لوله واقعا کمه 

سن خودت هم کمه

حتی اگه نمیخوای هم حیفه لوله هات رو ببندی

بازم خودت میدونی عزیزم باید غیر قانونی اقدام کنی

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
نمیدونم والا گرونم میگرفت تا دست به اقدام میشد میدیدم سرش پاره شده گفتم والا کیسه فریزر بذاریم بهتر ...

حرف منو زدی خخ امتخان کردی با فریزر نه مال ما تا یه ساعتم پاره نمیشه والا یبار باد کردم یکیشو اصلا نمیترکه  

🥰 🥰
چجوری عصبیت کرد 

اصلا از وقتی گذاشتم بهم ریختم حساس نشدم خودم اما سر حساب شدم دیدم از وقتی ای یو دی گذاشتم اینطور شدم. همش گریه میکردم عصبی بودم. یه وکتر گفت بدنت مثل یه جسم خارج از رحم یا حاملگی بهش عکس العمل نشون داده. اما برعکس قرص خوبه برام. ای یو دی دراوردم کلی تغییر کردم.

قیمتش‌چنده واینکه راحت پیدا میشه ؟چند وقته میخوری؟؟ممنون از راهنماییت

10 تومن میخرم حدود 7 ماهه

عوارضی ندیدم که بخوام بگم 

یکی از خوبیاش این هست که باعث چاقی نمیشه

قبلش یاسمین میخوردم که بعد فهمیدم یاسمین و یاز بعد یسال استفاده باعث لخته شدن خون میشه دیگه نخریدم

چجوریه عملش من خیلی میترسم

عمل باز هست دیگه

لوله هات رو قطع میکنن

یا با بیهوشی یا با بی حسی کمر به پایین انجام میدن