2777
2789

شب شام غریبانه خدا رو قسمت میدم به این شب امید هیچکس نا امید نشه و هرکی هرچی دلش میخواد بهش برسه ازدواج خوب همسر خوب بچه ی صالح دارایی سلامتی امنیت آرامش ووو...حالا که جوونیم و ذوق داریم به آرزوهامون برسیم امین شما هم در حق همه و نفر بعدیت دعا کن منم فراموش نکن😍

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁
انشاالله همه تن سالم داشته باشن و امام مون ظهور کنه

الهی امین واقعا همیشه اول دعا برای امام زمان میکردم چرا اینجا یادم رفت😟

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله همه جاجت روا بشن خدا ته همه یه نگاهی به من کنه معجزه کنه برام

الهی امین 

انشالله همه به حاجت دلشون برسن ودلشون خوش باشه

من که به ته خط رسیدم اززندگیم کامل قطع امیدکردم جزخداهیچ کسم کاری ازدستش برنمیاد حیف شرایط طلاق ندارم

برای رسیدن به حاجت بزرگم لطفایه صلوات بفرستید😘

خیلی  برای منم دعا کنین ک چشم  امشب همه اش اشک بوده   و قفسه سینم درد میکنه دعا کنید خدا خودش مواظب زندگیم باشه حاجتم براورده شه انشالله همه تون   بنای زندگی تون محکم و حاجت رواشین

خونه دار بشم به زودی زود و بادلخوش و تن سالم خسته شدم از صاحبخونه های بی انصاف

الهی امین