شب شام غریبانه خدا رو قسمت میدم به این شب امید هیچکس نا امید نشه و هرکی هرچی دلش میخواد بهش برسه ازدواج خوب همسر خوب بچه ی صالح دارایی سلامتی امنیت آرامش ووو...حالا که جوونیم و ذوق داریم به آرزوهامون برسیم امین شما هم در حق همه و نفر بعدیت دعا کن منم فراموش نکن😍
برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁
انشاالله همه تن سالم داشته باشن و امام مون ظهور کنه
الهی امین واقعا همیشه اول دعا برای امام زمان میکردم چرا اینجا یادم رفت😟
برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انشاالله همه جاجت روا بشن خدا ته همه یه نگاهی به من کنه معجزه کنه برام
الهی امین
خونه دار بشم به زودی زود و بادلخوش و تن سالم خسته شدم از صاحبخونه های بی انصاف
الهی امین