2777
2789
عنوان

بچه ها چی شده به نظرتون

208 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها

پسرداییم همیشه پروفایل یه دختریو چک میکرده. تا یه مدت مرتب میرفته چک میکرده. هر روز چک میکرده. اما الان مدتیه کلا دختره رو اصلا نمی ره دیگه چک کنه. الان خواهرش(دخترداییم) میگه به نظرت چرا دیگه پروف دختره رو چک نمیکنه؟ یعنی چی شده از سرش افتاده؟ بش میگم مطمئنی دیگه چکش نمیکنه؟ میگه اره. فقط دلیلشو نمیدونم وگر نه مطمئنم که دیگه یبارم نمیره تو پروف دختره و کلا شایدم از کانتکتاش حذفیدتش. نظر بدین بچ ها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایییی چه مهم

هههههه واقعا ، خیلی مهمه، خواهرم چرا درک نمیکنی، پروف یه دختری رو هر روز چک کنی، بعد دیگه هر روز چک نکنی،،، وا مصیبتا

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

خب شاید سرگرم یه کاری شده. اخه چک کردن پروفایل خیلی کار اولویت داری نیست. یا چیزی دیده و شنیده. مثلا کسی بهش گفته این دختره بهت نمی خوره. یا منتظر بوده دختره یه حرکتی بزنه. یا هوای یه دختره دیگه افتاده تو سرش.

الان کل مشکل شما اینه چرا پسرداییتون پرف یه دختره رو چک نمیکنه!؟ تلف نشین بااین دغدغه هاتون....😐

الان شما نگران تلف شدن مایین. دغدغه شما چیه دوست گلم؟ خیلی زشته اینطوری نظر دادن. به دور از انصافه. کمکی نمیکنین نظرم ندین. واللا نمیگن لالن.

ضمنا حتما میخواد روحیه داداشه رو بفمه طفلی. نمیشه که همه چیو گفت. شاید یه طوری شده یا یه دلیلی داره.

از خدا بترس و مسخره نکن

الان شما نگران تلف شدن مایین. دغدغه شما چیه دوست گلم؟ خیلی زشته اینطوری نظر دادن. به دور از انصافه. ...

اون نگرانه شما چرا تاپیکشو زدی؟!منظور من خواهر ایشوندنبود شما بودی که برداشتی تاپیک زدی....خب به هرکی بگی میخنده...من نگران خودمم نه حال شمارو دارم نه پسرداییتو....اونقدر برا چیزای مسخره تاپیک میزنین آدم نمیدونه چی بگه....

اون نگرانه شما چرا تاپیکشو زدی؟!منظور من خواهر ایشوندنبود شما بودی که برداشتی تاپیک زدی....خب به هرک ...

توهین نکن خانم محترم. یعنی چی واقعا؟ چیزی که برای شما مهم نیست دلیل نمیشه برای خود طرفم مسخره باشه. مسخره خودتی . وا. انگاری صاحب نی نی سایت بابای ایشونن

اون نگرانه شما چرا تاپیکشو زدی؟!منظور من خواهر ایشوندنبود شما بودی که برداشتی تاپیک زدی....خب به هرک ...

واللا منم نگرانم. برو دکتر درمون شی. من حال دارم حالمم خوبه. دغدغه هامم کوچیکه. به شما چه مربوط.