2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فک کنم فردا تو دلم قند آب بشه میخوام برم سونو تعیین جنسیت❤

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
وقتی هی برام خاستگار میاد😆😂

وقتی تو کنکور قبول میشم یا به یه موفقیت نزدیک تر میشم

اگر در زندگی بدنبال چیز مهمی باشی قطعا به نقطه ای میرسی دیگر برد و باخت برایت مهم نیست فقط میخواهی سمت هدفت حرکت کنی چه موفق شوی چه شکست بخوری

هیچوقت نشده تا حالا ولی مطمئنم اگه یه روز عشقم بهم بگه دوسم داره قند تو دلم آب بشه که این از محالاته

دوستای گلم من مجردم و باردار نیستم این تیکر بارداری هم نشون دهنده تاریخ کنکورمه😨😨 برام دعا‌کنین و یه صلوات بفرستین😘😘
وقتی تو کنکور قبول میشم یا به یه موفقیت نزدیک تر میشم

من همه ی این مراحلو گزروندم و دارم ادامه میدم

فقط ی ازدواجم مونده

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕

من وقتی نی نی میبینم❤

دیگر برایمـ مهمـ نیس! از قضاوت و بی انصافیِ هیچ آدمی،دلمـ نمیگیرد :) مـن به مرحله ی پذیرش خود، رسیده ام،نه از تمجید و ابراز علاقه کسے،ذوق میکنم!نه با انتقاد و رفتنِ کسے، بهم میریزم!به معناے واقعی عینِ خیالم نیس! این روزها، همه چیزِ دنیاےِ من، به خودم بستگی دارد! حالِ من خوب است...نه عاشقمـ نه غمگینـم نه دلتنگـ... این روزها جاےِ هیچکس خالے نیست!من در بـے تفاوت ترین حالت ممکن قرار دارمـ👌[لطفا نه درخواست بدین!نه ریپلای کنید!]