2777
2789

من تنهام خونه خواهرم نزدیکه ولی بخاطر دختر شیطونش نمیتونه کمک حالم باشه  مامانمم شهرستان

مادرشوهرمم ک باما زندگی میکنه بچه داری نمیدونه الانم نیستش

همسرمم بی مسولیته متاسفانه فک میکنه هنوز مجرده پی خمهمونی و شب نشینیه دعواباهاشم بی فایده بوده

دخترم ۱۶ روزه اس و کولیک داره دارو مصرف میکنه اما شبا خواب ندارم

زندگیم بهم ریخته شده و خاک گرفته

شما چیکار میکردین برا درمان بچتون

کاراتونو چطور انجام میدادین

من پسرم کوچیک داشت انواع و اقسام دارو ها رو دادم 

ولی در آخر سه تا قاشق چایخوری آب جوش.نبات دادم از همه چی بهتر بود 

اما کارها والا خواهر روز خوبته پسر من یک ساله شده بیچاره شدم از در و دیوار بالا می ره 

من قسمت  می کردم یه روز فقط آشپزخانه 

به  روز سرویس ها و.     ..

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست قشنگم باید دوره اش بگذره معمولا تا۶ماهگی

ولی پسرمن ۴ماهش بود یه شب خوابید صبح بیدارشد انکار نه انگار

خوابشم به مرور خوب میشه مثلا تا ۴۰روزگی مثل خودمون میخوابه.

من وقتی پسرم دلش دردمیگرفت زور میزد فقط وقرمز میشد من میچسبوندمش به دل خودم گرم میشد دلش 

بهتر میشد حالش.

خداوندا مرا به وسیله ی فرزند و عزیزانم مورد آزمایش قرار مده🙏      برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستی مهربونم❤  

خودت سعی کن مواد غذایی که نفخ میدن نخوری اگه شیر خودتو میخوره.موقع کولیکش بچه رو رو ساعد دستت رو شکم بخوابون.بعضی بچه ها با صدای سشوار و ماشین لباسشویی آروم میشن.یا مثلا شبا مثل بچه خواهرم باید برید دور دور با ماشین تا بخوابه تو راه.یا مثلا صداهای بم بچه رو آروم میکنه مثلا باباش براش لالایی بخونه(اگه بخونه).در نهایت هم صبرتو ببر بالا یه کم دیگه بزرگ میشه خوب میشه خودش

فروش اینترنتی لباس بچگانه از برندهای معتبر و محبوب ایران و جهان (تکفروشی به قیمت عمده) - فروشگاه اینترنتی پینارکالا

کولیکز 

😍تیکر تولد یکسالگی 😍زنی را می شناسم من ؛که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق میخواند نگاهش ساده و تنهاست صدایش خسته و محزون، امیدش در ته فرداست...زنی هم زیر لب گوید؛ گریزانم از این خانه ولی از خود چنین  پرسد: چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟ زنی با تار تنهایی؛  لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند. زنی خو کرده با زنجیر؛ زنی مانوس با زندان تمام سهم او اینست نگاه سرد زندانبان..زنی را می شناسم من؛که میمیرد ز یک تحقیر ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر. زنی با فقر میسازد؛ زنی با اشک میخوابد زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند...زنی واریس پایش را؛ زنی درد نهانش را ز مردم میکند مخفی که یک باره نگویندش چه بد بختی ،چه بد بختی...زنی را میشناسم من؛ که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد ... بانوان عزيزی كه هر كدام در پس لبخندشان غمی پنهان دارند !