2777
2789
عنوان

اختلاف نظر با خانواده شوهر

352 بازدید | 16 پست

دوستان من چند ماهیه با خانواده همسرم دچار مشکل شدم الان مسئله اینه که شوهرم هیچ حرکتی برای آشتی نمیکنه ! نمیدونم چیکار کنم؟!! کمکم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک زندایی من دارم فتنه به پامیکنه توکل فامیل بعدم انگارچیزی نشده میادتوجمع وبگوبخند

یاجاریم نزدیک 1سال قهربودبامادرشوهرم بعدنمیذاشت برادرشوهرمم بیادحتی 

همین چندشب پیش ماداشتیم میرفتیم خونه مادرشوهرم دم درمارادیدسلام وعلیک بعدم باماامدداخل وگفت خواب مادررادیدم گفتم بیام یک سربزنم حالاچقدرم مادرشوهرم احترامشاگذاشت 

چی شده حالا علت قهر چی بوده

داستانش مفصله از عروسی خواهر شوهرم شروع شد برای گرفتن عکس من و صدا نزد و کلی عکس با برادرش گرفت یعنی با شوهر من ، و منم بعدش یه پست تو اینستا گذاشتم که البته شیطنت بود اونم ناراحت شد شروع کرد به توهین بعد پدر شوهرم از دخترش طرفداری کرد و منم ناراحت شدم نرفتم خونشون و اونا هم بی خیالم شدن

داستانش مفصله از عروسی خواهر شوهرم شروع شد برای گرفتن عکس من و صدا نزد و کلی عکس با برادرش گرفت یعنی ...

واقعا دوست داری با کسی که نه باهات عکس گرفت و توهینم کرد حرف بزنی

یه کم واسه خودت ارزش قایل شو 

کم محلی کنن به درک ..خیلی تحفه ان؟؟؟؟

داستانش مفصله از عروسی خواهر شوهرم شروع شد برای گرفتن عکس من و صدا نزد و کلی عکس با برادرش گرفت یعنی ...

شوهر شما احتمالا اینجوری راحت تر و خیالش آسوده...

خیلی از آقایون تو این دوره حوصله بحث و دعوا و کشمکش بین خانواده خودشون و همسرشون رو ندارن به همین خاطر تنها میرن میان خیالشونم راحته