2777
2789
عنوان

زرتشت

| مشاهده متن کامل بحث + 3117 بازدید | 38 پست
انسان شریفی بودند ولی خب دینو ایمون که نمی شن برامون  هرچیزی به اندازه و درست  هرچیزی بج ...

بله مث امام حسین که ادم خوبی بودن ولی دین و ایمون نمیشن برامون 

مناظره چیه این داره میگه دوسش دارم مگه میدون جنگه؟

بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم
بله یه ادم خوب  چون اپقدر خوب و محترم و عادل بوده در اون حد بزرگ داشته شده  متاسفانه خیل ...

دقیقا 

من خودم خیلی به کوروش احترام میزارم.البته من نظرم به انسان بودن هستش و اینکه ما انسانها نباید بهم اسیب بزنیم

پسر هستم۴ پسر هستم۴ پسر هستم۴ پسر هستم۴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علاقه به زرتشت چیز بدی نیست عزیزدلم. آموزه ها و پندهاش اخلاقی و مناسب همه ادواره. برو درموردش, یکم مطالعه کن مم یه سری 18سالم بود رفتم کتابخونه زرموردش کلی کتاب خوندم دیدم بیخود نیست که دوستش دارن. همونجور که حضرت محمدو دوست داریم و علتش آموزه ها هست زرتشتم همینجوره. یجورایی هرکی جهلو ریسه کن میکرده محترمه. 

روح من دیوانه ی پرواز بود... (فریدون مشیری) 

ممکنه خواستگارت به تعالیمش علاقه مند باشه. تعالیمش متضاد با اسلام نیست. رو مبانی اخلاقی، پاکیزگی و... خیلی اصرار داره. مثلا راستگویی، رفتار مناسب، پایبندی و تعهد، ستایش پروردگار، ظاهر و باطن یکی بودن، شادی و در همه حال یاد خدا بودن... 

درست میگید واقعا مرسی.

فدات شم. حالا به نظر من بشین باهاش صحبت کن. مثلا نظرشو درمورد زرتشت و کوروش یپرس. ببین صرفا به آنوزه ها علاقه منده، یا خیلی افراطیه چون کلا افراط در هیچ چیز خوب نیست. ولی با توصیفاتی که گفتی من حدس میزنم صرفا علاقه ست.