2777
2789
عنوان

زرتشت

| مشاهده متن کامل بحث + 3117 بازدید | 38 پست
من مشکلم اینکه بعضیا کوروشو به عنوان خدا میپرستن. ولی اون گفت من فقط خدارو میپرستم . کورش هم یه پی ...

ببین کوروش چقدر خوب بوده که حتی بعضی ها شک کردن پیامبره 

پیامبر نبوده ولی ادمی بودی که جونش واسه خاک و وطنش میرفته 

روحش گرامی باد 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
عزیزم البته یکی از تفسیرها اینه. اونم ذوالقرنین بهش میگن و البته همه ی تفاسیر تایید نکردن 

اره منم شنیدم بهش میگن ذوالقرنین.

وقتی درموردش خواستم صحبت کنم گفت عزیزم حوصله داری؟؟

بیخیال دوست ندارم در این مورد صحبت کنیم چون به نتیجه ای نمیرسیم.

ولی مونده تو ذهنم😐باید جواب بگیرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عقیده ها خیلی مهمه .اگه یروز اون خلافی چیزی که من دوست دارم یا بهش اعتقاد دارم انجام بده وبلعکش ن ...

صد درصد مشکل پیش میاد.. 

اگ آدمی بودی با افکار و شرایط خودش خوب ازدواج درست بود آما شما قلبا متدین تر و مذهبی تر هستید و همراهی رو انتخاب کنید باعث آزار خودتون میشه 

گذشتن از هر کدوم سخته

شماره من نیست ..دقت کنید نابغه ها..اعداد برعکس با یک صفر اول و آخر 😠
خب عقیده ها خیلی مهمه .اگه یروز اون خلافی چیزی که من دوست دارم یا بهش اعتقاد دارم انجام بده وبلعکش ن ...

اگه انقدر برات مهمه میتونی رابطه رو تموم کنی

اون اقا حتما چیز هایی دیده در مورد اون دین و کوروش و.... که رفته سمتش 

شما هم میتونی بری دنبالش ببینی شاید حرفاش از نظر توام درست بود برو مطالعه کن در مورد کوروش ببین مرد بزرگی بوده خودت بهش علاقه مند میشی

بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم
اگه انقدر برات مهمه میتونی رابطه رو تموم کنی اون اقا حتما چیز هایی دیده در مورد اون دین و کوروش و.. ...

خب انقدر راحت نیست گذشتن ازش .من دوسش دارم.

دوست دارم بیشتر در مورد این موضوع بدونم که انقدر واکنش ندم نسبت به این موضوع وتصمیم بهتری بگیرم.

چرا چرت میگی گلم. عقیده مهم ترین چیزه  این دوست داره محرم بره دسته اون نمیزاره و خیلی چیزهای د ...

چرت رو من نمیگم تو میگی مودب باش احترام خودتم نگه دار

بعدشم مگه شوهرشه که انقد مهم باشه

بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم
خب انقدر راحت نیست گذشتن ازش .من دوسش دارم. دوست دارم بیشتر در مورد این موضوع بدونم که انقدر واکنش ...

توصیه میکنم حتما مطالعه کن در مورد کوروش رفتار های خیلی خوب و پادشاهی عادلانش به همه خیلی چیزا رو یاد میده

سعی کن زیاد خودتتو درگیر نکنی.چون به هر حال تا حدودی باهات فرق داره

پسر هستم۴ پسر هستم۴ پسر هستم۴ پسر هستم۴
اگه انقدر برات مهمه میتونی رابطه رو تموم کنی اون اقا حتما چیز هایی دیده در مورد اون دین و کوروش و.. ...

انسان شریفی بودند ولی خب دینو ایمون که نمی شن برامون 

هرچیزی به اندازه و درست 

هرچیزی بجا و منطقی 

ایشون باید به اون آقا بگه که یا شما منو متقاعد کن یا من شمارو 

اگ به نتیجه نرسیدن بهتره رابطه رو تموم کنن 

شده یه مناظره 5ساعتی داشته باشن ولی وارد زندگی اشتباه نشن 

اشتباه به این منظور که نسازن باهم. هم رو درک نکنن و فردا روزی سردی بیفته

شماره من نیست ..دقت کنید نابغه ها..اعداد برعکس با یک صفر اول و آخر 😠
پ چیه. یه ادم خوب مثل اماما؟؟؟

بله یه ادم خوب 

چون اپقدر خوب و محترم و عادل بوده در اون حد بزرگ داشته شده 

متاسفانه خیلی از ایرانی ها پیشینه خودشون رو اونقدری که پیشینه اعراب میدونن اطلاع ندارن