2777
2789
عنوان

ذکر یونسیه برای حاجت

370 بازدید | 19 پست

دوستای گلم میشه لطفا هرکی این تاپیکمو دید از ته دل برام دعا کنه توی این شب عزیز به حق اشک‌های حضرت زینب به زودی با کسی که میخوام و دوستش دارم ازدواج کنم. همه موانع و همه مخالفت‌ها از سر راهم برداشته بشه😔😢😢 خدا بهم رحم کنه و منو به رضام برسونه و باهاش ازدواج کنم. انشالله نفستون حق باشه و خدای مهربون با دعاهای شما منو به خواسته‌م برسونه.

هرکی میتونه به ذکر یونسیه برام بخونه. انشالله خودتون هم حاجت روا باشین به حق این شب عزیز

«لَّا إِلَهَ إِلَّا أَنتَ سُبْحَانَكَ إِنِّی كُنتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوندم انشاءالله خدای بزرگ حاجتتو بده🙏التماس دعا 

ممنون عزیزم

الهی آمین🙏🙏😢

انشالله حاجتت روا برات صلوات فرستادم🙏

حاجت روا بشید🍀

دو سال پیش افسردگی شدید گرفتم توام با وسواس فکری. میخواستم خودکشی کنم. پارسال درمانم رو شروع کردم و الان حالم خوبه. الان یه مدت هست که سر کار نمیرم و روزی چند دقیقه میام نی نی سایت و سعی میکنم تبادل نظرها رو بخونم و ازشون یاد بگیرم. اگر هم خودم در اون زمینه تجربه ای داشته باشم نظر میدم. قطعا تخصصی نیست😉ولی شاید گره ای از زندگی کسی رو باز کنه یا حداقل جور دیگه ای به مساله زندگیش نگاه کنه

ان شاالله حاجت روابشی بحق امام حسین

اجی برامنم دعاکن به حسینم برسم بسلامت ازتهران بیاد کرمانشاه وبازم بیادخواستگاراینباربابام راضی شه توروخدااا😔

بهت وفادارم عشق زندگیم⁦❤️⁩ خدایا همه موانع رو برسرعاشقابردار موانع سرراه منو عشقمم بردار الهی آمین😍برای رسیدن به عشقم صلوات بفرستین خداهمتونو به آرزوهاتون برسونه😘🤩
انشاالله حاجت روا بشی عزیزم  برای منم دعا کن به عشقم برسم و موانع سرراهمون برطرف بشه 😔

الهی آمین

انشالله به خواسته قلبیت میرسی همدردیم

برات یه صلوات فرستادم🙏🙏

ان شاالله حاجت روابشی بحق امام حسین اجی برامنم دعاکن به حسینم برسم بسلامت ازتهران بیاد کرمانشاه وبا ...

عزیزدلم قربون دلت که داری درد دوری میکشی😔

انشالله خدا به دل بابا و مامانت بندازه موافقت کنن و به هم برسین عزیزم🙏

اللهم صل علی محمد و آل محمد

انشالا همه اینایی که تو تاپیک خواسته به عشقشون برسن مخصوصا استارتر عزیز و دیگران همه مشکلات برداشته بشه 

انشالا منم طرفم عاقل بشه برگرده پیشم 😔

حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل
اللهم صل علی محمد و آل محمد انشالا همه اینایی که تو تاپیک خواسته به عشقشون برسن مخصوصا استارتر عزیز ...

الهی آمین

ممنون عزیزم

انشالله به خیر و خوشی برمیگرده پیشت🙏

برات یه صلوات فرستادم💖